Skip to content

Sunt o baba comunista, din 23 august pe marile ecrane

Vara asta am cam dus lipsa de filme romanesti… din 23 august insa, lucrurile se schimba.

Stere Gulea (Morometii) revine pe marile ecrane din 23 august odata cu lansarea in cinematografe a comediei Sunt o baba comunista, care ii va aduce in rolurile principale pe Luminita Gheorghiu, Marian Ralea si Ana Ularu.

La aproape un sfert de secol de la capodopera cinematografica Morometii, regizorul Stere Gulea reia colaborarea cu directorul de imagine Vivi Dragan Vasile si actrita Luminita Gheorghiu, cea care interpreteaza rolul principal din comedia Sunt o baba comunista.
Povestea filmului Sunt o baba comunista este o adaptare dupa bestseller-ul omonim scris de Dan Lungu. Scenariul semnat de Lucian Dan Teodorovici si Stere Gulea reproduce atmosfera din carte si pastreaza nota umoristica a romanului, dar, in acelasi timp, ii confera filmului unicitate si originalitate. Regizorul Stere Gulea declara ca „desi aparent s-ar putea spune ca nu s-a pastrat foarte mult din carte, la o analiza mai atenta, se poate constata ca filmul reda cu fidelitate o mare parte a actiunii din roman”.
Viata linistita de provincie a sotilor Emilia si Tucu este data peste cap atunci cand fiica lor se intoarce din Statele Unite, impreuna cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit sa fie o intalnire fericita se transforma repede intr-o situatie complicata si in acelasi timp amuzanta. Parintii fetei afla ca tanarul cuplu trece prin probleme financiare grave, asa ca sunt dispusi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor sa nu duca lipsa de nimic.
O productie MediaPro Pictures, Sunt o baba comunista va fi lansat de MediaPro Distribution din 23 august, in cinematografele din toata tara.

Asteptam cu nerabdare si-un trailer.

Si daca tot vorbim de Luminita Gheorghiu, sper ca nu ati ratat-o in Pozitia copilului.

Citește în continuare