Skip to content

Supermodele la o superpetrecere in New York

Numai nume mari din domeniul modellingului s-au adunat ieri seara in New York, acolo unde a avut loc o petrecere dedicata inaugurarii hotelului W din Dubai.
 


Joan Smalls, Chanel Iman, Nina Agdal, Shanina Shaik si Hannah Ferguson au fost doar cateva dintre vedetele prezente la evenimentul ce a beneficiat de o organizare impecabila. De partea muzicala s-a ocupat celebra DJ Leigh Lezark, iar decorul a fost extraordinar de interesant. De mentionat ca, desi printre numele prezente la eveniment cel al Ninei Agdal nu este chiar cel mai cunoscut,  aceasta a beneficiat de o atentie sporita din partea presei, fiind iubita actorului Leonardo DiCaprio.

W Hotels & Resorts este un lant hotelier de lux detinut de Starwood Hotels & Resorts Worldwide. Din luna iulie a acestui an, W are 46 de hoteluri in 24 de tari si continua sa se extinda atat la nivel local, cat si international. Printre orasele in care se gasesc hoteluri W se numara Amsterdam, Bangkok, Barcelona, Beijing, Hong Kong, Istanbul, Londra, Montreal, Paris, Seoul, Singapore, Saint Petersburg si Verbier.

 

Citește în continuare