Skip to content

Teaser trailer: WRONG

Nu stiu daca v-a placut Rubber, filmul cu cauciucul ucigas, regizat de Quentin Dupieux, dar daca v-a trezit interesul, atunci presimt ca o sa aruncati un ochi si la teaserul de azi.

Este vorba de urmatorul sau film, care se numeste simplu Wrong si care vine cu alta poveste halucinanta. De data aceasta personajul principal este uman, mai exact un om care isi cauta cainele pierdut si care se intalneste cu o multime de persoanje ciudate precum – o nimfomana care livreaza pizza, un vecin care face jogging si care cauta absolutul si un om misterios a carui misiune e sa indrepte raul. Influentat de ciudatenia situatilor prin care trece, personajul principal risca sa-si piarda mintea si indentitatea. Cam asa suna descrierea.:)
Trailerul e ciudatel dar interesant:

Va reamimtesc ca Quentin Dupieux, este un muzician francez, cunoscut si sub numele de Mr. Oizo, care mai are la activ cateva filme la fel de ciudate: Steak, Nonfilm si Rubber. Quentin este un autor total: el isi scrie scenariul, el filmeaza, regizeaza si monteaza. Banuiesc ca tot el face si castingul, iar actorii la care s-a oprit de data aceasta sunt: William Fichtner, Steve Little, Jack Plotnick, Eric Judor si Alexis Dziena.
Filmul va avea premiera la Festivalul de Film de la Sundance de anul viitor, iar eu intr-o permanenta vanatoare de ciudatenii l-am pus deja pe lista de filme care nu trebuiesc ratate.

 

Citește în continuare