Skip to content

Teatrul Maria Filotti din Braila isi muta reprezentatiile in aer liber. Primul spectacol pe 20 iunie.

Pentru perioada de vara, teatrele cauta solutii pentru a avea spectacole in aer liber. Printre primele teatre din tara care au anuntat un program sustinut pentru toata perioada de vara este teatrul Maria Filotti din Braila.

In Bralia va fi TMF Estival, o serie de reprezentatii in week end ale spectacolelor din repertoriul teatrului pe o scena in aer liber intr-una din parcarile din oras.

Scena spun reprezentatii teatrului va avea dotari performante si pentru montarile de teatru mai ample si va fi amplasta in parcarea de pe strada M. Eminescu colț cu M. Sebastian.


Spectacolele din TMF ESTIVAL vor fi prezentate saptamanal, de regula sambata , incepand cu ora 20.30. Accesul se va face gratuit, in baza unei rezervari si a unei invitatii emise de agentia de bilete a teatrului, perimetrul de desfasrare al spectacolului – inclusiv penru spectatori – va fi delimintat si se vor respecta regulile de distantare fizica, in plus se vor asigura materiale de igienizare.

Proiectul TMF ESTIVAL va incepe sambata, 20 iunie, de la ora 20, 30 , cu spectacolul REGELE GOL de Evgheni Șvarț, regia Lucian Sabados, iar invitatiile pentru aceasta reprezentatie pot fi ridicate de la Agentia teatrului, incepand cu ziua de miercuri, 10 iunie, orele 12. 00.

Regele Gol este un spectacol din repertoriul current al teatrului si a avut premiera in 2018. Are la baza o reinterpretare a basmului lui Hans Christian Andersen “Hainele noi ale imparatului” si este o poveste despre infatuare, slugarnicie,  ignoranta, o satira la adresa dictaturilor de orice natura.

Citește în continuare