Skip to content

Duminici de Sarbatoare la Teatrul National pentru Copii ABRACADABRA. Copilul dvs poate fi parte din spectacol

In fiecare duminica, ii puteti duce pe copii sa se intalneasca cu Marian Ralea si echipa Anbracadabra.

La Teatrul National pentru Copii ABRACADABRA, spectacolele din luna Floriilor va asteapta cu noutati, surprize placute si momente de sarbatoare.

Programul acestor spectacole interactive, creat sa le ofere micutilor spectatori-actori cate o premiera in fiecare duminica, ii invita in aceasta perioada sa cunoasca povestile si numele florilor.  Despre unele dintre aceste nume, pe care multi dintre copii le vor afla pentru prima data, legenda spune ca sunt legate de sarbatoarea romana Floralia – care se organiza primavara.

In urma cu 23 de ani, in duminica de dinaintea Pastelui avea loc prima ridicare de cortina la Teatrul National pentru Copii ABRACADABRA, in Sala Atelier a TNB. De atunci, in fiecare an are loc o dubla sarbatoare in Duminica Floriilor: sarbatoarea crestina si aniversarea ingeniosului proiect de teatru pentru copii.

De la o stagiune la alta, micii spectatori au fost invitati sa urce pe scena si sa se joace de-a Teatrul. In scurt timp, spectacolele au devenit un eveniment pentru intreaga familie.

Participarea copiilor alaturi de actori, in rolurile pozitive din basmele romanilor, a starnit dorinta micutilor actori de a fi mereu invingatori in lupta cu fortele raului.

Asocierea Teatrului National I.L. Caragiale din Bucuresti cu Fundatia ABRACADABRA a dezvoltat in toti acesti ani o noua formula teatrala, prin care actorii pun in valoare talentul spectatorilor. Copiii care urca pe scena si iau parte la derularea basmului devin, pana la finalul spectacolului, eroii din Povestile Romanilor. Nu in ultimul rand, aceste spectacole recomanda Jocul de-a Teatrul sa faca parte cu brio din educatia celor mici.

Va invitam in luna aprilie, in fiecare duminica, de la ora 11.00, in Sala Media a Teatrului National, unde vor avea loc aceste spectacole eveniment. Povestile de primavara vor avea intaietate, culminand – pe 28 aprilie – cu dubla Sarbatoare din Duminica Floriilor.

Biletele pot fi procurate de la Casa de bilete a Teatrului National si online, pe Bilet.ro.

Citește în continuare