Skip to content

TED 2 – trailer & poster

Ted, cel mai vulgar ursulet din istoria cinematografiei, revine pe marile ecrane! Avem dovada!

Daca aveti chef de o comedie traznita, atunci va puteti baza pe sequelul TED, scris si regizat de Seth Mac Farlane. Daca ati vazut primul film, probabil ca stiti deja cu cine aveti de-a face, daca nu, va facem un portret rapid: e vulgar, obscen si foarte simpatic! Nu e vorba de o persoana, ci de un urs de plus vorbitor, care continua sa-i complice viata lui John (Mark Wahlberg), un barbat care atunci cand era mic si-a pus o dorinta: sa vrut ca cel mai bun prieten al sau, ursuletul de plus, sa prinda viata. Dorinta i-a fost implinita si ursuletul i-a stat alaturi pana acum.

In Ted 2, ursuletul Ted depaseste orice bariera sociala si reuseste sa se casatoreasca cu aleasa inimii sale, o blonda superba. Ca orice cuplu proaspat casatorit, cei doi isi doresc foarte mult un copil, dar Ted trebuie sa demonstreze in fata judecatorilor ca este o persoana reala, responsabila si capabila sa fie parinte.

Iata si primul trailer al sequlului.

Trailer TED 2

In distributia sequelului mai apar Amanda Seyfried, Liam Neeson, Morgan Freeman iar Seth MacFarlane nu-i doar regizor si scenarist ci isi imprumuta iar vocea lui TED.

TED 2 isi face aparitia in cinematografele din Romania pe 26 iunie. Alte comedii ce nu trebuie ratate anul asta gasiti aici.

Citește în continuare