Skip to content

The Killers, Lana Del Rey, Pet Shop Boys si Alicia Keys sunt dintre artistii care au anuntat lansarea unor albume noi in 2020

Am anuntat cele mai asteptate albume rock ale lui 2020, dar ele nu sunt singurele materiale noi care apar in acest an. Artisti celebri au confirmat sau au facut doar un teasing discret pentru albume noi, iar Lana Del Rey, Dua Lipa, Pet Shop Boys sau Alicia Keys sunt doar cativa dintre acestia.

Va prezentam mai jos albumele anului, lansate in ianuarie sau care urmeaza sa fie prezentate fanilor in perioada urmatoare.

Halsey – Manic

Pe 17 ianuarie, Halsey a lansat “Manic”, cel de-al treilea album de studio, pe care artista l-a descris ca unul colorat si luminos, dar care poarta in el si “furia feminina”. “Manic” include si single-ul “Without Me” si colaborari cu Dominic Fike si Alanis Morissette.

Halsey isi va promova albumul printr-un turneu mondial care va incepe pe 6 februarie in Europa, Japonia, Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii si Canada, ultimul show fiind programat pe 1 august.

Pet Shop Boys – Hotspot

“Hotspot”, cel de-a 14-lea album de studio Pet Shop Boys, a fost scos lansat la finalul saptamanii trecute, pe 24 ianuarie. De pe acest material, formatia a lansat deja doua piese: “Dreamland” (un ft. cu Years & Years) si “Burning the Heather”.

In a doua parte a anului, Neil Tennant si Chris Low vor pleca intr-un turneu de promovare in Marea Britanie si Europa.

Meghan Trainor – Treat Myself

La finalul acestei saptamani, pe 31 ianuarie, Meghan Trainor va reveni cu cel de-al treilea sau album. “Treat Myself” ar fi trebuit lansat in 2018, insa artista a decalat data lansarii pentru a include pe material si alte cantece scrise recent.

Albumul urmeaza aceeasi directie a celorlalte materiale Meghan Trainor, fiind o colectie de “imnuri despre iubirea de sine”. “Treat Myself” a fost precedat de doua single-uri, “No Excuses” si “Wave” urmand a fi incluse pe album.

The Killers – Imploding The Mirage

Oficial, “Imploding The Mirage” nu are o data de lansare, insa cel mai probabil albumul va aparea in primavara acestui an. Tobosarul Ronnie Vannucci Jr. a dezvaluit ca va fi un material mai antrenant, cu un sound special. De altfel, formatia a facut mai multe teasinguri pe retetele de socializare cu ceea ce parea a fi trackclistul albumului.

Cel de-al 6-lea album The Killers va fi promovat si in cadrul turneului pe care formatia il va avea in Marea Britanie si Irlanda, de altfel cel mai mare turneu al lor de pana acum.

Lana Del Rey – White Hot Forever

Intr-un interviu acordat in vara lui 2019, Lana Del Rey a dezvaluit ca lucreaza la un nou album. Artista a mentionat titlul, dar si stilul materialului, “White Hot Forever” urmand aceeasi directie ca precedentul album, “Norman Fucking Rockwell”.

Despre acest al 7-lea album de studio nu se stiu prea multe, nefiind stabillita deocamdata o data de lansare, insa Lana Del Rey a mentionat doua dintre single-uri care urmeaza sa fie incluse pe album: “Let Me Love You Like a Woman” si “White Hot Forever”.

Dua Lipa – Future Nostalgia

Primul album i-a adus succesul international, iar cu “Future Nostalgia” Dua Lipa spera sa isi pastreze popularitatea. Artista a descris materialul ca unul nostalgic, cu sounduri disco si pop, care va include si colaborari cu alti artisti, neoferind insa mai multe detalii despre acestia.

De pe “Future Nostalgia”, Dua Lipa a lansat deja “Don’t Start Now”, piesa principala a albumului.

Alicia Keys – ALICIA

Pe 20 martie, Alicia Keys revine cu un nou album care ii va purta numele. “ALICIA” va contine single-uri precum “Show Me Love”, “Time Machine” sau Underdog”, marcand totodata si un nou turneu al artistei, primul in ultimii 7 ani.

“ALICIA” va fi promovat in cadrul turneului mondial din Irlanda, Marea Britanie, Belgia, Germania, Cehia, Polonia, Statele Unite ale Americii si Canada.

The Weeknd – Chapter 6

Dupa succesul single-urilor “Heatless” si “Blinding Lights” fanii The Weeknd se asteptau la un alt material. Artistul le-a confirmat ca lucreaza la un nou album, insa nu a dat mai multe informatii referitoare la data de lansare.

Despre “Chapter 6”, al 4-lea album The Weeknd, se stie ca va fi scos pe piata in 2020 si va include cele doua cantece deja lansate, dar si alte surprize, printre care “Like Selena”, o piesa cel mai probabil dedicata Selenei Gomez, fosta iubita a cantaretului.

Citește în continuare