Skip to content

Inainte de lansarea noului album din februarie 2020, The Mono Jacks urca miercuri pe scena din Expirat Club

Dupa ce au avut concerte in toata tara in aceasta toamna, baietii de la The Mono Jacks se intorc in Bucuresti pentru un show la Expirat Club miercuri, 11 decembrie, incepand cu ora 21:00. Biletele s-au epuizat rapid, concertul fiind Sold Out, insa mai multe informatii despre eveniment si posibile schimburi de bilete puteti gasi pe pagina de eveniment.

Perioada urmatoare se anunta una incarcata pentru The Mono Jacks: Alt. Craciun 2019, concerte in tara si o lansare de album la Arenele Romane

Doru si Andrei de la The Mono Jacks vor fi prezenti pe 13 decembrie la Alt.Craciun 2019. Acest eveniment “de sezon” ajuns deja la cea de-a V-a editie va avea loc intre 7 si 22 decembrie la Mercato Comunale si va include tot felul de concerte, food market si cadouri. In zilele evenimentului vor mai sustine “concerte altfel” si Lucia, Cor cu Dor, Blue Noise sau Corul de Copii Radio.

Apoi, The Mono Jacks se vor indrepta catre Iasi, unde au doua concerte, unul pe 21 decembrie, deja Sold Out, dar si un brunch acustic a doua zi, pe 22 decembrie, in acelasi loc, la BarB2.

Nu mai tarziu de luna februarie a anului viitor, baietii isi vor lansa si noul album pentru care au inregistrat intens in aceasta toamna.

In septembrie 2019, trupa a lansat single-ul “Infinit”, al patrulea si ultimul extras de pe albumul lor “Usor distorsionat” (2017), al doilea album extins The Mono Jacks si primul integral in limba romana.

Dupa acest moment, baietii au anuntat ca intra in studio pentru a inregistra piese de pe urmatorul material. Sambata, pe 8 februarie 2020, sunteti asteptati la Arenele Romane pentru a asculta piese incluse pe noul album. Biletele la concert sunt disponibile in reteaua Iabilet.ro.

The Mono Jacks este un proiect initiat de Doru Trascau, oprit pentru scurt timp, dar reluat cu succes din primavara lui 2017

Povestea The Mono Jacks incepe atunci cand graphic designerul Doru Trascau obisnuia sa cante pe peronul statiilor de metrou din Bucuresti. Doru a infiintat in anul 2000 trupa AB4, dupa care a fondat The Mono Jacks in primavara lui 2008. Formatia a “rezistat” 9 ani, s-a oprit pentru scurt timp, dar s-a reluat cu inca si mai mult succes din 2017.

The Mono Jacks inseamna astazi Doru Trascau (voce, chitara), Cristian Chiru (bass), Andrei Zamfir (chitara) si John Ciurea (tobe). Formatia a fost primita cu entuziasm de catre fani, avand concerte peste tot in tara si ajungand la festivaluri importante cum ar fi Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag sau ARTMania.

Citește în continuare