Skip to content

The Mono Jacks are primul concert la Sala Palatului pe 12 mai pentru promovarea albumului Norul Noua. Mai sunt bilete la vanzare

Pe 12 mai, The Mono Jacks concerteaza in premiera la Sala Palatului din Bucuresti, cu ocazia lansarii noului lor album, Norul Noua. Este cel de-al patrulea material de studio al trupei care a aparut in 2008, album care urmeaza sa fie promovat cu evenimente in mai multe orase din tara.

Mai sunt bilete la vanzare, le gasiti aici.

Trupa The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverenta, daruire si urmarirea pana in panzele albe a visurilor care te definesc. E trupa creata de Doru Trascau dupa ce in anii 2000 tot el crease AB4, o trupa rock alternativ cu mult inaintea vremurilor, foarte premiata international.

Trascau este un creativ perfectionist cu o impresionanta cultura vizuala (a fost de altfel Graphic Designer la EA, unde a facut interfata pentru multe dintre jocuri faimoase in toata lumea pe consola sau telefon); este un autodidact si extrem de consecvent cu perfectionismul creatiilor sale, fiind celebru in lumea muzicii pentru ca multi ani a refuzat sa mai asculte primul album al trupei AB4 pentru ca nu era sunetul pe care si l-ar fi dorit.

„In perioada in care nu puteam concerta, mersul la sala de repetitii a fost o forma de eliberare, solutia noastra de a sta aproape de muzica, dar si felul in care a inceput sa prinda contur noul nostru album. Cele 3 single-uri lansate deja – „Aici acum”, „Spune” si „Undeva”, povestesc despre framantarile comune, cautarile, dorinta noastra a tuturor de a un sens lucrurilor pe care le traim”, spune liderul trupei Doru Trascau.

Piesele noi „1000 de DA”, „Un sfert de secunda” sau „Infinit” au intrat repede in constiinta iubitorilor de muzica si sunt cantate la unison in concerte sold out din toate colturile tarii. The Mono Jacks au lucrat neobosit la muzica noua, iar cel de-al patrulea album de studio este o colectie de cantece scrise in ultimii 3 ani.

Trupa fondata de Doru Trascau (ex-AB4) in 2008 a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – in 2010, apoi a depasit numeroase schimbari de componenta si un hiatus de doi ani pana s-a regrupat, in 2017, in formula actuala.

Cu o energie regasita, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiasi an mult asteptatul disc secund, Usor distorsionat, un succes rasunator si eminamente neasteptat care a incununat 9 ani de eforturi, cautari si munca facuta din pasiune.
Cel de-al doilea EP a devenit reprezentativ datorita single-ului “Gandurile” si a marcat un punct de referinta in activitatea compozitionala a formatiei, dar la aproape un an de la debutul acestei piese, cei patru s-au separat, incheindu-si activitatea.

In primavara lui 2015, The Mono Jacks a revenit pe scena muzicala, dupa o pauza de un an si jumatate. Si pentru ca orice inceput de drum trebuie marcat cum se cuvine, The Mono Jacks a marcat acest nou capitol cu single-ul ”Tablou’”.

Ii puteti vedea live pe 12 mai la Sala Palatului intr-un concert care va fi cu siguranta exceptional ca sound, dar si visual.

Citește în continuare