Skip to content

THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES

O noua ecranizare dupa un roman fantasy pentru adolescenti e gata sa ia cu asalt cinematografele! Nu chiar acum ci d-abia din vara 2013, dar tocmai a aparut primul trailer care cred ca merita vazut:

Este vorba de ecranizarea primul roman dintr-o serie, The Mortal Instruments: City of Bones, scris de Cassandra Clare, despre care se spune ca are toate sansele sa fie un fel de next Twilight.

De regia filmului se ocupa Harald Zwalt (A Night at Mc Cools, Karate Kid) iar rolul principal l-a primit Lily Collins, fiica cantaretului Phil Collins, pe care ati vazut-o anul acesta in rolul Alba ca zapada din filmul lui Tarsem Singh, Mirror,mirror.

Ea este Clary Frey, o adolescenta a carei mama e atacata de un demon si care descopera ca are niste puteri supranaturale de care nu avea habar.  Ea face parte dintr-o familie de razboinici jumate oameni jumate ingeri care protejaza lumea de demoni.

Sinopsisul oficial suna cam asa:

In timp ce se indreapta spre clubul Pandemonium din New York, Clary Fray, o adolescenta de 15 ani, este martora unei crime comisa de trei adolescenti cu tatuaje ciudate si arme neobisnuite. Cadavrul dispare intr-un mod ciudat.  Aceasta este prima data cand Clary intalneste vanatorii de umbre, razboinici porniti sa ucida demonii de pe Pamant. Si este prima data cand il intalneste pe Jace, un vanator cu chip de inger care se poarta ca un nemernic. Clary va fi atrasa in lumea lor dupa ce mama ei dispare misterios si este atacata ea insasi de un demon. Razboinicii, au o singura dilema: de ce sunt oare demonii interesati de doua pamantence banale? 

Sa vedem si trailerul:

In distributie mai apar actorii Jamie Campbell Bower, Jonathan Rhys Meyers, Lena Headey, Kevin Durand, CCH Pounder sau Kevin Zegers.

Ce ziceti, are sanse sa ajunga viitorul Twilight?

Citește în continuare