Skip to content

The real killer… Radio Killer: Paul Damixie

In toamna trecuta, odata cu lansarea piesei „Voila„, eram cu totii curiosi sa aflam cine e Radio Killer… Intre timp au fost dezvaluiti sase membri ai grupului: Smiley, Elefunk (Serban Cazan), Boogie Man (Don Baxter), Karie, Dj Cell Block, Crocodealer (Alex Velea)… Iata ca acum a venit momentul sa aflam si formula completa: a fost dezvaluit ultimul killer… Radio Killer. 🙂 Acesta este Paul Damixie (dupa cum bine ati ghicit cativa dintre voi).

O sa-l vedeti pentru prima oara in videoclipul single-ului „Be Free„, ce va fi lansat in curand (a fost filmat zilele trecute in regia lui Iulian Moga). Paul Damixie este cunoscut ca DJ in industria clubbingului romanesc, va alcatui set-ul pentru showurile live Radio Killer si va face parte, impreuna cu Smiley, din formula de scena. Smiley s-a cunoscut cu Paul Damixie la radio – ii stia muzica de ceva timp, ii placea foarte tare ca dj si isi dorea foarte tare sa-l cunoasca… dupa ce s-au cunoscut i-a placut si mai mult muzica, si si ca dj. 🙂

Are doar 21 de ani si pana acum a performat in deschiderea unor artisti si DJi precum: Echoman, Hybrid, Andy Fletcher (Depeche Mode), Dj Optick, Outwork, Camille Jones. In 2008 si 2009 a facut parte din scena de DJ prezenti la Liberty Parade, alaturi de NTFO, Vali Barbulescu si Emil Lassaria (2008) si Vika Jigulina, Cristian Green si Cristi Stanciu (2009).

Productiile sale au intrat in set-urile celor mai cunoscuti DJ romani, dar si din afara. Semnate la diferite labeluri din Marea Britanie, Italia si SUA, cea mai mare parte dintre aceastea au intrat in topurile de vanzari ale celor mai importante magazine online de muzica electronica.

Pana acum Paul Damixie a facut remixuri pentru Hy2rogen, NTFO, Sllash & Doppe, Treitl Hammond, Vali Barbulescu, B-Noise, Allexinno, DJ Optick, Paul Thomas, Kim Fai, The House Moguls, David Deejay, Morris, John Puzzle, Morandi si multi altii.

Dezvaluirea ultimului Killer s-a facut in aceasta seara in cadrul emisiunii „Muzica Ta” de la Radio 21.

Pozele au fost realizate de Edward Aninaru.

Citește în continuare