Skip to content

The Wolf of Wall Street – din 10 ianuarie in cinematografe

Sunteti nerabdatori sa vedeti cea mai noua colaborare Scorsese- DiCaprio? Nu mai aveti de asteptat prea mult! Notati-va data in calendare: 10 ianuarie!

Din 10 ianuarie, MediaPro Distribution lanseaza pe marile ecrane „Lupul de pe Wall Street“, o comedie criminala care marcheaza cea de-a cincea colaborare a echipei de succes Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio.

Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trait visul american pana cand acesta s-a transformat in cosmar. A inceput de jos si a avut o ascensiune fulgeratoare, iar lacomia corporatista, succesul in exces si puterea dobandita l-au transformat din broker onest in infractor implicat in scandaluri de corupţie, inselaciune si crima.

Bani. Femei. Putere. Petreceri. Distracţii decadente. Droguri. Tentaţiile erau la tot pasul si atat de usor de obţinut. Amenintarea legii era irelevanta, el putea cumpara orice si pe oricine. Pentru Jordan si restul haitei de lupi, nimic nu era destul sau prea mult iar modestia era pentru prosti.

Martin Scorsese il prezinta pe Leonardo DiCaprio, alaturi de Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal si Jon Favreau in „Lupul de pe Wall Street“. Un film spectaculos, care trece prin toate registrele, de la comedie nebuna, la erotism si policier plin de suspans.
 

Dupa 10 ianuarie, astept sa-mi spuneti daca sa ridicat la nivelul asteptarilor voastre!

Citește în continuare