Skip to content

Theodora feat Pacha Man – Cu tine pe mine (premiera videoclip)

Theodora lanseaza Cu tine pe mine in colaborare cu Pacha Man direct cu un videoclip in premiera pe Urban.ro! Cantareata fluctueaza intre imaginea de inger si cea de demon foarte sexy.

Cu un text marca Marius Moga, compusa de catre Marius Moga, Alin Sterian “iRonic”, Petre Octavian Achi si Alex Cotoi si produsa de catre Alin Sterian iRonic, Ionut Yogi Vasilache si Madalin Rosioru in studiourile DeMoga , Cu tine pe mine, cel de-al doilea single al al solistei este o colaborare cu Pacha Man si aduce o schimbare de stil muzical pentru Theodora, fata de primul single From Paris with love.

Videoclipul Cu tine pe mine, regizat de catre iRonic, dezvaluie o Theodora cameleonica. PLAY!

Am acceptat cu mult entuziasm propunerea venita din partea lui Marius Moga de a canta aceasta piesa impreuna cu Pacha Man. E modul meu nonconformist de a promova iubirea sub orice forma s-ar afla ea. Videoclipul este regiozat de catre IRONIC, cel care a realizat un videoclip de imagine din multe efecte unice si originale. Este vorba de 4 atitudini, diferite si perfect combinate cu styling-ul si cu efectele. Sper ca aceasta abordare, diferita fata de ceea ce ati vazut pana acum, sa fie pe placul vostru. – Theodora

LIKE it?

Citește în continuare