Skip to content

THIRD PERSON, trei cupluri in momente de criza

Incepand cu 4 iulie va avea premiera cel mai nou film al regizorului Paul Haggis, Third Person, o drama impresionanta despre trei cupluri aflate in momente de cumpana.

 

Paul Haggis, laureat cu Oscar pentru CRASH,  vine cu o noua poveste dramatica cu potential. Filmul care se petrece in trei orase – New York, Paris si Roma – urmareste povestile a trei cupluri aflate intr-un moment de criza. Distributia este formata din actori valorosi precum LIAM NEESON,  ADRIEN BRODY, JAMES FRANCO, MILA KUNIS, OLIVIA WILDE, MARIA BELLO, KIM BASINGER s.a.

THIRD PERSON/DRAGOSTE LA PERSOANA A TREIA ne aduce trei povesti despre iubire, pasiune, incredere si tradare in trei cupluri care par sa nu aiba nimic in comun. Dar intr-o relatie exista mereu un al treilea, poate nu din punct de vedere romantic, poate nici nu ne dam seama uneori de existenta acestuia, dar exista in mod cert.
Iata cum se intrepatrund cele trei povesti: MICHAEL (Liam Neeson) este un scriitor laureat cu premiul Pullitzer care s-a izolat intr-o camera de hotel din Paris pentru a-si termina cel mai recent roman. El si-a parasit de curand sotia, ELAINE (Kim Basinger), si are o relatie furtunoasa cu o scriitoare tanara și ambitioasa, ANNA (Olivia Wilde), care are propriile sale planuri bine definite in viata.
In paralel, il avem pe SCOTT (Adrien Brody), un om de afaceri din America destul de dubios, se afla in Italia pentru a fura schite de la case de moda. Scott uraște tot ce e italian și cauta un loc decent unde sa manance cand o intalnește pe MONIKA (Moran Atias), o tiganca uluitor de frumoasa, care se pregateste sa-ti recapete fiica rapita de interlopi, cand un hot ii fura toti banii de recompensa pe care ii stransese. Scott se simte obligat s-o ajute si porneste impreuna cu Ann inspre un orasel periculos din sudul Italiei, unde incepe sa-si dea seama, incetul cu incetul, ca s-ar putea sa fie victima unei inselatorii elaborate.
JULIA (Mila Kunis), o fosta actrita de seriale TV, e prinsa in lupta pentru incredintarea fiului ei de 6 ani cu fostul sau sot, RICK (James Franco), un artist faimos din New York. Pentru ca nu mai primeste niciun suport financiar, iar cheltuielile de judecata sunt imense, Julia e nevoita sa accept sa lucreze ca menajera intr-un hotel luxos unde inainte fusese clienta fidela. Avocata Juliei, THERESA (Maria Bello) reuseste sa-i asigure o ultima sansa de a face juriul sa se razgandeasca si sa-i permita sa-si vada fiul.

THIRD PERSON/DRAGOSTE LA PERSOANA A TREIA se vrea mai mult decat o colectie de povesti romantice, e un puzzle in care adevarul e abia intrezarit, indiciile de-abia le sesizezi cu coltul ochiului, si nimic nu e cu adevarat ceea ce pare la prima vedere.

Cum ti se pare povestea? Daca te-a cucerit sau ti se pare promitatoare atunci noteaza data: 4 iulie!

Si pentru ca tot am adus vorba de o a treia persoana intr-o relatie, ati vazut topul nostru cu cele mai tari triunghuri amoroase?

Citește în continuare