Skip to content

Tim Burton va regiza un serial creat in jurul personajului Wednesday Addams, fiica familiei Addams. Va fi primul proiect pentru televiziune al lui Tim Burton

Serialul o va urmari pe Wednesney in anii de studentie la Nevermore Academy. Ea va incerca sa desluseasca mistrele unei crime monstruoase care a ingrozit orasul, dar si sa descalceasca supranaturalul care pluteste in jurul familiei sale de atatia ani.

Va fi primul serial de televiziune la care va lucra Tim Burton.

Mai multe despre cariera regizorului puteti citi aici.

Wednesday Addams este, fara indoiala, cel mai cunoscut si iubit personaj din Familia Addams. Rolul acesteia a fost jucat pentru prima data de Lisa Loring, in serialul pentru televiziune The Addams Family. Acrita avea sapte ani cand a inceput sa joace in serial. Apoi, in 1991, personajul Wednesday din filmul The Addams Family a fost interpretat de Christina Ricci.

Povestea familiei Addams prezinta in mod satiric familia ideala americana din secolul XX.

In 1938, Charles Addams, desenator si caricaturist american, a realizat portretele familiei carora le-a imprumutat numele si care au devenit emblematice pentru public (Gomez si Morticia Addams, copiii lor Wednesday si Pugsley, unchiul Fester si Bunica, majordomul Lurch si mana care se misca libera, Thing).

Filmul, care ii avea in roluri principale pe Angelica Huston (Morticia) si Raul Julia (Gomez) regizat de Barry Sonnenfeld din 1991, a ramas in mintea publicului de-a lungul timpului.

In Romania, musicalul care a adus in fata publicului cunoscuta familie Addams a putut fi vazut pe scena Teatrului Excelsior. Spectacolul a fost realizat de Razvan Mazilu. Puteti citi aici mai multe despre piesa.

Aici puteti vedea o galerie foto cu transformarile spectaculoase realizate de echipa de make-up si costume pentru acest spectacol

Citește în continuare