Skip to content

Toate tinutele purtate de Kate, Ducesa de Cambridge, in turneul din Pakistan

Saptamana aceasta, cuplul regal britanic Kate si William au fost intr-un turneu in Pakistan.

Pe parcursul a 5 zile Ducele si Ducesa de Cambrigde au vizitat scoli, spitale, s-au intalnit cu presedintele tarii, au participat la meciuri de cricket.

Din considerente de securitate programul turneului regal nu a fost anuntat inainte, reprezentantii Casei Regale mentionand doar ca familia regala va parcurge peste 1000 de km in aceasta frumoasa tara, cu scopul de a arata lumii o parte din cultura, traditiile si spirtualitatea acestui popor.

Fiecare vizita regala e precedata de o documentare cu un an inainte a unei echipe specializate in protocol

Cum povesteam aici, fiecare vizita regala e pregatita cu aproape un an inainte cand reprezentati ai Casei rRegale merg in tara respectiva, vad locurile propuse de autoritatile locale pentru a fi vizitate, aduna informatii despre protocolul tarii si despre cultura sa urbana.

Se face o carte de turneu regal pentru fiecare tara vizita, carte care e distribuita apoi fiecarui department implicat – de la Securitate pana la design & moda.

Asa se face ca tinutele duceselor in fiecare vizita regala sunt adaptate la tara, la cultura acesteia si au inspiratii din designerii locali.

Iata tinutele purtate de Kate, Ducesa de Cambridge, pe parcursul celor 5 zile de turneu in Pakistan.

Citește în continuare