Skip to content

(Imagini de la filmari) In aceste zile Tom Cruise filmeaza pe strazile din Roma pentru Mission Imposible 7 si 8.

Din categoria stirilor care arata o incercare de intoarcere la normalitate sunt vestile care vin despre productia Mission Imposible, care in aceste zile se filmeaza in Roma.

Tom Cruise alaturi de actrita Hayley Atwell sub supravegherea regizorului Christopher McQuarrie isi fac cascadoriile pe strazile din Roma, respectand desigur regulile sanitare specifice vremurilor.

Cum filmarile sunt pe strada, pe timp de zi, a fost destul de greu ca imaginile sa fie pastrate secrete pentru ca italienii curiosi s-au dus in numar mare la locurile de filmare. Ca si la noi,  in Italia orice fotografie facuta in spatiu public este la liber, nu poate fi ingradita de drepturi externe de autor, asa ca au aparut imagini cu filmarile din mijlocul Romei.

Mission Impossible a reluat filmarile de 3 saptamani, iar Tom Cruise si echipa au filmat mai intai in Marea Britanie, apoi in Norvegia pentru ca acum sa fie la Roma.

Seria Misson Impossible, din care se filmeaza acum simultan episoadele 7 si 8, este sub controlul absolut al lui Tom Cruise (58 de ani) inca la adaptarea pentru marele ecran dupa un film de televiziune de succes. Filmul pentru cinema a fost creat la cererea lui Cruise, care e si producatorul general si actorul din rol principal, pentru a avea in portofoliu un erou de actiune pe care sa-l poata controla in orice licenta doreste.

Primul film a aparut in 1996 cand Cruise era suparat ca nu e luat deloc in calcul de marile studiouri pentru rolurile de super erou; l-a angajat pe Brian dePalma ca regizor pentru primul film si a facut filmul alaturi de Paula Wagner ca producator, Paula fiind agentul lui inca de la primii pasi in cariera.

In toti acesti ani seria a intrat in top 20 al celor mai bine vandute serii de actiune din lume si a facut incasari de peste 3,5 miliarde de dolari.

Episodul 7 din serie e planificat sa apara in cinematografe in luna noiembrie anul viitor, iar episodul 8 in 2022.

Citește în continuare