Skip to content

Tom Cruise s-a intalnit cu presedintele ucrainian, Vladimir Zelenski, in plin scandal despre o convorbire Trump-Zelenski.

In timp ce toate marile publicatii internationale sunt curioase sa afle ce a vorbit Donald Trump cu presedintele ucrainian Vladimir Zelenski (se vorbeste chiar despre demiterea presedintelui american ca urmare a unor aranjamente ilegale din aceasta convorbire telefonica),  Tom Cruise face o declaratie socanta “Eu am vorbit cu Zelenski”.

Actorul american a fost zilele trecute in Ucraina pentru a discuta acordul (si un pret convenabil, desigur) de a filma noul sau proiect cinematografic in fosta tara sovietica.

Presedintia ucrainiana a confirmat intalnirea, precum si subiectul principal fara sa dezvaluie insa despre ce film vorba.

Presa americana sustine insa ca e vorba despre un nou Mission: Impossible. Pe de alta parte se vorbeste ca Tom Cruise s-a dus pana in Ucraina si ca sa negocieze o lege in favoarea productiilor straine care ar urma sa se filmeze aici, o reducere a taxelor pentru productiile straine similara cu ceea ce s-a incercat sa se realizeze si la noi.

O astfel de lege ar creste productia de filme straine in tara care da reducerile de taxe, iar in Europa, Ungaria si Cehia sunt principalele beneficiare in acest moment.

Mission: Impossible a facut din locatiile spectaculoase si foarte celebre un trade mark pentru productia sa

Primul film din serie – in 1996 – a avut secvente filmate la Praga, in Londra dar si in Washington si Virginia. In 2000, echipa a mers in Australia si a ramas pentru mult timp si in America, in zona Utah.

In 2006 s-a mers in Berlin, la Vatican, dar si in Shanghai. Filmul lansat in 2011 s-a realizat in mare parte in Dubai si Bumbai, dar echipa a facut escale si la Budapesta, si Moscova.

In “Rogue Nation” care a aparut in 2015, Marocul si Austria au fost tarile unde echipa a filmat cel mai mult, dar au aparut in film si cateva locuri din Marea Britanie.

Cel mai recent dintre filmele din serie, „Fallout” – 2018 – a fost realizat in Paris si Londra, cu cateva secvente cu peisaje spectaculoase din Norvegia.

Citește în continuare