Skip to content

Dupa ce a facut glume pe seama fanilor cu titluri false, Tom Holland a dezvaluit numele noului film Spider-Man si primele poze de la filmari.

„Spider-Man: No Way Home” este numele celui de-al treilea film din trilogia Spider-Man cu Tom Holland in rolul principal. Dupa o campanie amuzanta menita sa ii faca pe fanii celor trei actori din distributie confuzi, Sony Pictures si Marvel Studios au dezvaluit numele real al productiei si data lansarii, 17 decembrie 2021.

Seria glumelor a inceput pe contul de Instagram al lui Tom Holland care a postat o prima fotografie de la filmari alaturi de o imagine cu titlul: „Spider-Man: Phone Home”, nume care parodiaza faimosul „ET: Phone Home”.

Titlul anuntat de Holland se inscria in seria tematica a celorlalte doua nume din trilogie: „Homecoming” si „Far from Home”.

Anuntul lui Holland a fost urmat de o postare a actorului Jacob Batalon care joaca rolul lui Ned Leeds care a anuntat titlul „Home-Wrecker”.

La cateva minute distanta de ei, Zendaya care joaca rolul lui MJ a dezvaluit propriul titlu pentru viitorul Spider-Man: „Home Slice”.

La finalul acestei serii de glume in care actorii si-au comentat unii altora pe Instagram pretinzand ca nu au habar ce se intampla, Marvel Studios si Sony Pictures au postat o filmare cu Zendaya, Tom Holland si Jacob in care a fost dezvaluit titlul real al productiei: „No Way Home”.

Cei trei actori se afla in continuare pe platourile de filmare din Atlanta, Georgia alaturi de regizorul Jon Watts care a fost responsabil pentru succesul celorlalte doua filme din trilogia Spider-Man cu Tom Holland.

Din detaliile care au scapat in presa pana in prezent, Spider-Man 3 il va avea pe Doctor Strange, jucat de Benedict Cumberbatch, in rolul patern pe care l-a avut Tony Stark in „Homecoming”.

Watts va introduce alte personaje negative din universul MCU”. Au fost anuntati deja Jamie Foxx in rolul lui Electro si Alfred Molina in rolul lui Doctor Octopus. Momentan, nu se stie numele personajului care va incerca sa il distruga pe Spider-Man de aceasta data insa regizorul Watts spera sa il includa pe Kraven The Hunter.

Asteptarile pentru „Spider-Man: No Way Home” sunt uriase, dupa incasarile record pe care le-au avut filmele anterioare. „Far From Home” a strans peste 1,1 miliarde de dolari din box office iar „Homecoming” peste 880 de milioane de dolari.

Intr-un interviu acordat publicatiei Yahoo, Holland a declarat ca filmul va fi cel mai ambitios si spectaculos dintre toate productiile adaptate din universul benzilor desenate Marvel de pana acum: „Am vazut o scena de bataie pe care am filmat-o in urma cu cateva saptamani si cred ca nu am mai vazut nici o alta scena asemanatoare in toate filmele MCU. Sunt foarte entuziasmat ca lumea sa vada scena.”

Citește în continuare