Skip to content

Top 10 voci masculine din Romania

Daca in urma cu 2 saptamani am facut topul celor mai bune veci feminine din Romania, acum revenim cu topul celor mai bune voci masculine! Top 10. Plus bonusuri. Plus un extra bonus. Asteptam completarile voastre. ­čśë

1. Mihai Traistariu Cea mai buna voce masculina de la noi: poate sa ridice 5 octave si o terta. Pacat ca nu are si piese pe masura… A inceput in Valahia, alaturi de Costi Ionita si Doru, cantand despre banane, bani si fete. A obtinut locul 4 la Eurovision 2006 cu Tornero (compusa de Eduard Carcota). In urma cu o luna a lansat un nou clip, Puerto Rico.

 

 

2. Alex L-am remarcat inca de cand a colaborat cu Anna Lesko la piesa Nu mai am timp. Extrem de talentat si ambitios, are un timbru special. Dragoste la… primul auz!

 

 

3. Smiley Albumul In lipsa mea are foarte multe piese bune, dar asta ramane favorita mea:

 

 

4. Catalin Josan Este castigatorul primei editii Megastar, s-a lansat cu Big Brown Eyes. Imi pare rau ca n-a promovat Vrei, nu vrei… asteptam piesele lui noi, dar pana atunci:

 

 

5. Andrei (Alb Negru) O voce foarte buna. Iubesc piesa Amintiri, dar… va las si cu un cover facut dupa Joe – Make you my baby, cantat impreuna cu sotia sa, Sylvia, si cu Kamara (are vreo 2 ani coverul, n-a mai aparut altundeva). Ia-ma cu tine:

 


Alb Negru & Sylvia – "Ia-ma cu tine" (cover Joe – Make you my baby)
Asculta mai multe audio Muzica

 

 

 

6. Adi Cristescu (Korekt)

Una din cele mai bune voci de la noi, este ft talentat si are un timbru placut. Pacat ca nu este mai cunoscut si apreciat… merita! Ascultati mai multe piese AICI.

 

 

7. Ionut Ungureanu

 

 

8. Phelipe Una din vocile noi. L-am remarcat pe I wanna be I (desi il stiam de dinainte, in urma colaborarii cu Connect-R). Ascultati piesa lui in colaborare cu Dj Rynno si Sylvia:

 

 

9. Tudor Chirila

 

 

10. Marcel Pavel

 

 

Nume bonus:

Adi Sana (Akcent) Marius Nedelcu Randi (Morandi) Tudor (Fly Project)

Extra Bonus: Connect-R. Pentru flow.

 

 

Pe cine am uitat? Cine credeti ca merita sa fie prezent in top si nu este? Care sunt favoritii vostri?

Citește în continuare

Interviu B.U.G Mafia

Florin: 3 ani! De ce atat de mult?!Tataee: Este foarte mult intr-adevar. Motivele sunt multe si probabil ca o sa raspundem fanilor cu un raspuns complet in viitorul apropiat. Nu…

Citeste mai mult