Skip to content

TOP: Cele mai difuzate piese ale primaverii!

Ca la fiecare final de sezon, cei de la MediaForest fac topul pieselor cu cele mai multe difuzari pe radio si nu numai. Cine a reusit sa fie preferatul radiourile si de data aceasta nu vine deloc ca o surpriza daca ne uitam un pic inapoi in timp.

Din primele 10 locuri nu puteau lipsi Lidia Buble, Inna, Smiley sau Feli, insa pe primul loc s-au clasat baietii de la 3 Sud Est cu piesa Cine esti. Single-ul lor a fost difuzat de 2181 de ori, in timp ce Timpul, cea de-a doua clasata se afla la o distanta mica de ascultari: 2068, in intervalul 09.01.2017-23.04.2017. Prezenta baietilor de la 3 Sud Est nu e deloc surprinzatoare, daca e sa ne gandim ca ei avut unul dintre cele mai reusite si de succes comebacks de la noi, primul lor single dupa o pauza lunga fiind aproape instantaneu un hit

Clasamentul merge mai departe:

1. 3 Sud Est – Cine esti 
2. Feli – Timpul
3. Lidia Buble feat. Matteo – Mi-e bine
4. Damian & Brothers feat. Smiley – In statie la Lizeanu
5. Randi – Ochii aia verzi
6. Ruby feat. Uzzi – Nu caut iubiri
7. Carla’s Dreams- Imperfect
8. Carla’s Dreams – Antiexemplu
9. AMI – Te-astept diseara
10. Inna – Heaven

In clasament, Carla’s Dreams se mai regasesc si cu Acele, Cum ne noi, Te rog si Sub pielea mea, in timp ce Delia e pe locul 12 cu piesa Cine m-a facut om mare. Newcomer-ii de la The Motans au ajuns si ei in clasament cu Weekend (locul 19) si cu Versus (35), in timp ce B.U.G. Mafia au parte de play la hituri mai vechi, probabil datorita faptului ca mai e putin si se apropie concerul lor aniversar, asa ca in afara de Sa cante trompetele, ii mai regasim cu Cine e cu noi, Strazile (locul 84) si, cea mai bine clasata, Pe coasta (locul 27).

Monoir cu Violin Song se afla pe pozitia 22 si mai ocupa si ultimul loc cu un track mai recent, We Had Love, iar Paul Damixie si Get Lost ocupa un onorabil loc 55. Desi piesa nu e deloc noua, Mihail se regaseste in continuare in clasamentul difuzarilor cu Ma ucide ea, in timp ce Manuel Riva are ambele single-uri in top: Mhm mhm pe 57 si Hey Now pe 52. Intreg topul il gasiti pe site-ul MediaForest, suficient de spus doar ca intre primul clasat si ultimul e o diferenta consistenta, pozitia 100 avand doar 50 de difuzari.

Ce ziceti de topul acesta? Va asteptati la primul clasat?

Citește în continuare