Skip to content

TOP: Cele mai difuzate piese romanesti in 2017!

Ca la fiecare final de an, MediaForest a tras linie si a venit cu topul celor mai difuzate 100 de piese de pe radiourile si televiziunile muzicale de la noi. Nu ne mira deloc primele clasate, tinand cont ca au fost unele dintre hiturile incontestabile ale anului care s-a incheiat. Deci, cine ocupa ce loc?

The Motans si Delia au cea mai difuzata piesa a anului trecut, Weekend, cu 5666 de ascultari, in timp ce la o diferenta de vreo 200 si ceva de ascultari se afla Carla’s Dreams si Pana la sange. In total, Delia se afla in clasament cu sase piese, ale ei personale sau colaborari: Pe aripi de vant, Ramai cu bine, in featuring cu Macanache, Ce are ea, Cine m-a facut om mare si Gura ta, alaturi de baietii de la Deepcentral.

1. The Motans feat. Delia – Weekend
2. Carla’s Dreams- Pana la sange
3. Smiley – De unde vii la ora asta
4. Edward Sanda feat. Ioana Ignat – Doar pe a ta
5. Mihail – Who You Are
6. Delia feat. Macanache – Ramai cu bine
7. What’s Up – La tine
8. Carla’s Dreams- Antiexemplu
9. Damian & Brothers feat. Smiley – In statie la Lizeanu
10. Guess Who feat. Irina Rimes – Cupidon
11. Inna feat. Erik – Ruleta
12. Feli – Timpul
13. 3 Sud Est – Cine esti
14. Fly Project – Get Wet
15. Lidia Buble feat. Matteo – Mi-e bine
16. Vanotek feat. Eneli – Tell Me Who
17. Alina Eremia – Poarta-ma
18. Carla’s Dreams – Imperfect
19. Randi – Ochii aia verzi
20. Liviu Teodorescu – Obsesie

Pe Smiley il mai regasim in top cu featuring-ul cu Guess Who, Ce ma fac cu tine de azi (22), Indragostit (28), Oarecare (63) si Sa-mi fie vara (65). Nici Irina Rimes nu lipseste din top, fiind clasata pe locul 31 cu single-ul Ce s-a intamplat cu noi, pe 59 cu My Favourite Man, pe 76 cu piesa ei de debut, Visele, si pe 80 cu Bolnavi amandoi. Pe ultimul loc il regasim pe Vescan cu Florin Ristei si hitul Las-o, in timp ce Laura Stoica se afla pe pozitia 92 cu piesa devenita clasica, Mai frumoasa. Desi a fost lansata aproape de finalul anului, piesa Semne, o colaborare intre Connect- R si Andra a ajuns pe locul 39 cu peste 900 de ascultari. Intre timp, el apare si pe cel mai recent single lansat de Antonia, Adio.

Cum vi se pare topul de anul acesta?

Citește în continuare