Skip to content

Top Forbes 2009: cele mai influente 100 personalitati

 

topul-forbes1

 

Ieri a fost publicat topul Revistei Forbes pe anul acesta si am avut parte de cateva suprize!

Angelina Jolie a primit un frumos cadou de ziua sa, clasarea pe locul I in cel mai ravnit top din lume, reusind s-o detroneze pe Oprah Winfrey care timp de 2 ani consecutiv a ocupat aceasta pozitie. Desi este mai saraca( ;)) ) decat competitoarea sa, cu venituri totale de doar 27 mil. $, fata de cele 275 mil $ ale lui Oprah, Angelina a avut parte de mai multa promovare (internet, tv si presa) care a avut un cuvant greu de spus la intocmirea acestui top.

Revenirea sa in forta, turneele si promovarea intensa i-au facut numai bine Madonnei care ocupa locul III in clasament, iar Beyonce se claseaza pe locul imediat urmator.Nici Britney Spears nu a ramas pe dinafara ocupand locul 13.

Din top au fost exclusi J.K Rowling – creatoarea lui Harry Potter si Johnny Depp, care in viziunea juriului nu au avut un an stralucitor.

Acestia sunt o parte din cei mai influenti oameni ai lumii.

Va propun sa facem si noi, aici, un top national. Care sunt in viziunea voastra cele mai influente trei femei din Romania? Luam in considerare doar sexul frumos pentru ca primele trei pozitii din topul Revistei Forbes sunt ocupate de femei.

Citește în continuare