Skip to content

Trailer film: „Let Me In”

A aparut trailerul international al filmului LET ME IN!

Este vorba de un remake al unui horror suedez „emotionant” cu un titlu destul de asemanator – „Let the right one in” (2008). E greu de crezut ca un horror poate sa emotioneze, dar daca ati vazut filmul, sigur imi dati dreptate.

Filmul are in prim plan prietenia dintre un baietel singuratic si un copil-vampir. Baietelul are 12 ani si este batjocorit in permanenta de colegii de clasa… Cu ajutorul fetitei-vampir va gasi forta de a lupta impotriva lor. Un film despre prietenie si sacrificii.

Cei doi copii care au fost alesi sa joace rolurile principale sunt foarte reusiti si au dovedit din plin ca au mare talent actoricesc. Este vorba de Chloe Moretz (HitGirl din „Kick-ass” ) si Kodi Smit-McPhee („The road” ). Matt Reeves („Cloverfield” ) este regizorul acestui film iar actorii sunt Richard Jenkins, Jimmy ‘Jax’ Pinchak si Elias Koteas.

Producatorul Simon Oakes a declarat ca versiunea americana va fi destul de asemanatoare cu cea originala, doar ca isi va muta locatia: din Suedia, unde avea loc actiunea initiala, intr-un mic oras din New Mexico. A mai spus si ca LET ME IN va fi accesibil pentru o audienta mai larga. Adica mai comercial…

Tomas Alfredson, regizorul filmului original, a fost foarte dezamagit cand a aflat ca se va face un remake dupa filmul sau. Dupa parerea lui, filmele care au parte de un remake sunt filme slabe carora le-a lipsit ceva, iar el e foarte mandru de filmul sau. Ar fi trist ca un film sensibil si emotionant sa se transforme intr-unul mainstream. Sa speram totusi ca nu va fi cazul. Din trailer filmul pare sa aiba aceeasi atmosfera apasatoare si intunecata ca si originalul, doar ca s-au mai inmultit efectele speciale.

La ei filmul va avea premiera in octombrie 2010. Il asteptam si la noi. Cum vi se pare trailerul?

Citește în continuare