Skip to content

(trailer) Filmul „In the Heights” dupa musicalul lui Lin-Manuel Miranda va fi disponibil incepand cu 11 iunie 2021

Chiar in timpul ceremoniei Oscar 2021, Warner Bros. a lansat un nou trailer pentru viitoarea adaptare pe ecran mare a filmului „In The Heights”, regizor Jon M. Chu si bazat pe musicalul de pe Broadway creat de Lin-Manuel Miranda. Filmul va fi disponibil in cinematografe si pe HBO Max incepand cu 11 iunie 2021.

Situat in cartierul dominican din New York, Washington Heights, „In the Heights” urmareste viata lui Usnavi de la Vega (Anthony Ramos), care isi petrece zilele visand la o viata mai buna, in timp ce se ingrijeste de un mic bar si economiseste bani pentru o viitor mai luminos, cand este solicitat pentru a se intoarce in Republica Dominicana, unde bunica sa i-a lasat o mostenire.

Pe langa Ramos, din distributia „In the Heights” mai fac parte si Corey Hawkins, Melissa Barrera, Leslie Grace, Olga Merediz, Daphne Rubin-Vega, Gregory Diaz IV, Stephanie Beatriz, Dascha Polanco si Jimmy Smits. Filmul este produs de Lin-Manuel Miranda, Quiara Alegría Hudes, Scott Sanders, Anthony Bregman si Mara Jacobs, cu scenariu scris de Hudes.

De curand, Lin-Manuel Miranda a deschis, alaturi de primarul din New York, un centru de vaccinare dedicat lucratorilor din domeniul divertismentului.

Lin-Manuel Miranda, creatorul musicalului-fenomen “Hamilton”, s-a alaturat primarului orasului New York, Bill de Blasio, la inaugurarea unui centru de vaccinare in Times Square destinat exclusiv lucratorilor din domeniul divertismentului.

Teatrele de pe Broadway au fost inchise din martie anul trecut. Primarul New York-ului a spus ca spera ca aceste centre de vaccinare dedicate sa ajute industria sa se redeschida pana in septembrie.

Publicul il poate urmari pe Lin-Manuel Miranda si in sera HBO “Materiile intunecate”, ambele sezoane fiind disponibile pe platforma HBO GO.

Unghiul de abordare ales in “Hamilton”, problematica imigrantilor si viziunea asupra istoriei in ritmuri de hip-hop si alte melodii populare actuale din Statele Unite ale Americii a transformat musicalul intr-un blockbuster, compania lui Miranda crescand semnificativ si jucand spectacolul peste tot in lume. De asemenea, de la prima punere in scena, “Hamilton” a castigat orice premiu disponibil pentru categoria sa, inclusiv un premiu Pulitzer pentru drama. 

Intr-un interviu acordat urban.ro, Lin Manuel Miranda a povestit despre perioada carantinei prin care a trecut. 

Carantina pentru stoparea raspandirii noului coronavirus este un privilegiu pentru cei care au putut sta acasa, considera Lin-Manuel Miranda. 

Intrebat despre cum a fost pentru el toata aceasta perioada, actorul a raspuns “Cred ca cel mai mare apel de trezire pe care l-a oferit aceasta pandemie a facut ca toata lumea sa se orienteze asupra familiei si a celor dragi. Cred ca inveti cine este important atunci cand nu poti ajunge la persoana respectiva in lumea exterioara si cand nu e sigur sa iesi afara, inveti cine iti scrie sa vada ce mai faci, inveti ce masuri trebuie sa iei pentru a-ti mentine familia in siguranta. In Statele Unite, cred ca a fost un apel de trezire pentru o multime de persoane in ceea ce priveste cine este esential si cine nu, si ce este esential si ce nu. Cred ca ar trebui sa ne pese in continuare de oamenii care ne livreaza lucruri, de cei din domeniul medical, de profesori si de cei care nu au mai putut lucra, mai ales cand unii dintre noi am avut privilegiul de a sta acasa”.

De asemenea, lucrurile s-au schimbat semnificativ si pe platourile de filmare, unde lucrurile au devenit mai intense din cauza pandemiei.“Daca ajungi pe un platou de filmare acum, vei vedea ca toata lumea poarta masca si fiecare trebuie sa stea intr-un zona specifica. Ne dam mastile jos cand se striga “actiune” si le punem inapoi cand se aude “taiati”. Asa este productia in anul 2020. Lucrurile sunt intense”, explica acesta.

Citește în continuare