Skip to content

Trailer: Melancholia

  • envelope icon

Dupa ce a starnit controverse cu Antichristul, Lars von Trier s-a gandit sa abordeze un subiect ceva mai comercial: distrugerea Terrei. Nu va imaginati insa ca avem de-a face cu un „disaster movie” ca la carte, ci unul in stilul sau inconfundabil in care nu stii niciodata la ce sa ta astepti. Regizorul i-a gasit si o descriere pe masura, spunand ca este „un film frumos despre sfarsitul lumii”.

Filmul se numeste Melancholia si are in prim plan povestea a doua surori extrem de diferite (dintre care una tocmai se casatoreste) si a reactiilor lor la aflarea vestii ca pamantul urmeaza sa distrus.

Cele doua surori sunt interpretate de Kirsten Dunst si Charlotte Gainsbourg, iar in celelalte roluri apar Alexander Skarsgård, Kiefer Sutherland, Charlotte Rampling, John Hurt, Stellan Skarsgård, Udo Kier.

Eu sunt foarte curioasa sa vad ce o sa iasa. Filmul va avea premiera in mai in Scandinavia iar in toamna in restul Europei. In Romania ajunge pe 30 septembrie. Pana atunci insa, avem doar trailerul aparut zilele acestea pe siteul oficial al filmului

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *