Skip to content

Trailer&Poster: The cabin in the woods

A aparut trailerul unui film horror care nu este ce pare a fi la prima vedere:)

 

Sa fim seriosi.. .cate filme de groaza nu incep asa: un grup de tineri se duc in padure intr-o cabana izolata pentru a petrece un weekend/o vacanta. Pe drum se opresc la o benzinarie unde un taranoi ii avertizeaza sa nu se duca in locul unde au de gand pentru ca e periculos. Grupul nostru e de neoprit. In padure, incep sa dispara unul cate unul fiind vanati fara mila de catre cineva sau ceva. De multe ori criminalul este chiar unul dintre ei.

Nu-i asa ca va vin in minte cel putin 10 filme de genul asta?
Asa incepe si trailerul de la The Cabin in the woods...dar pe la mijloc vine cu o avertizare: crezi ca stii deja povestea…ia mai gandeste-te odata!

Habar n-am care e elementul surpriza pentru ca nu-mi dau seama din trailer, dar pare o combinatie de fiinte din alta lume, organizatii secrete si scuturi de energie.
Iar Marilyn Manson-ul de pe final, nu prevesteste nimic bun pentru cei slabi de inima.
Sunt curioasa daca reusesc sa iasa din cliseul clasic fara sa intre in altele.
Mie mi-a placut foarte mult si afisul, care ma duce vag cu gandul la CUBE.
Filmul este regizat si scris de Drew Goddard, cel care a semnat scenariul filmului Cloverfield, precum si cateva episoade din Buffy the Vampire Slayer, Alias sau Lost.
Distributia este formata din Chris Hemsworth, Kristen Connolly, Anna Hutchinson, Fran Kanz, Jesse Williams, Bradley Whitford si Richard Jenkins.
Nu stiu voi, dar eu sigur o sa vreau sa-l vad cand apare.In SUA va avea premiera pe 13 aprilie. La noi nu se stie cand sau daca, dar va tin la curent.

Alt horror pe care-l astept cu nerabdare in 2012 este The woman in black.

 

Citește în continuare