Skip to content

Trailer Super Bowl- Captain America: The First Avenger

Un nou film cu superoi se pregateste vara aceasta sa intre in forta pe ecrane!

Este vorba de Captain America: The First Avenger, film inspirat din benzile desenate marca Marvel Comics, de a carui regie s-a ocupat Joe Johnston (Honey I Shrunk the Kids, Jumanji, Jurassic Park III, The Wolf Man)

Filmul urmareste evolutia unui soldat din cel de-al doilea razboi mondial care dupa ce se ofera voluntar pentru un proiect secret, se pomeneste transformat in Captain America, un super erou care isi dedica intreaga forta si energie pentru apararea idealurilor americane.

Distributia ii include pe: Chris Evans, Hugo Weaving , Tommy Lee Jones, Stanley Tucci, Hayley Atwell , Sebastian Stan , Neal McDonough Toby Jones, dar si pe actorul de origine romana Sebastian Stan.

Trailerul a fost realizat special pentru a fi difuzat in timpul campionatului Super Bowl. Buget impresionant, efecte speciale, lupte spectaculoase…personal, mi se pare „just another super -hero movie”, dar nu ma luati in seama.

Vedeti si voi ce impresie va lasa:

Citește în continuare

Trailer: Super 8

In perioada aceasta au aparut o multime de trailere noi, realizate special pentru a fi difuzate in timpul Super Bowl XLV. Noi nu avem decat de castigat din asta:)Unul dintre…

Citeste mai mult