Skip to content

Trailere noi de supereroi: Man of Steel si Wolverine

Au aparut doua trailere noi pentru doua dintre cele mai asteptate blockbustere ale acestei veri: Man of Steel si The Wolverine.

Man of Steel- Fate of your planet

Man of Steel sau Superman aterizeaza in cinematografele din Romania pe 21 iunie. Pentru cei care nu stiu, este povestea unui copil de pe planeta Krypton, trimis pe pamant unde este adoptat de un cuplu din Kansas. Copilul creste intr-o zi cat altii intr-o luna si are niste superputeri de care se foloseste pentru a salva lumea de la dezastru. Pentru toti el este Clark Kent, un jurnalist care lucreaza la un ziar local, dar atunci cand este nevoie se transforma intr-un supererou pe care te poti baza. Evident ca si dusmanii sunt la inaltime.

Superman este Henry Cavill iar alaturi de el mai apar Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane, Kevin Costner, Russel Crowe, Michael Shannon, Antje Traue.

In noul trailer il vedem mai bine pe villain-ul principal: Generalul Zod, interpretat de Michael Shannon.

The Wolverine

In noul trailer de la The Wolverine avem parte de o multime de scene de lupta. Actiunea filmului are loc la scurt timp dupa evenimentele din X-Men: The Last Stand, cand Frank Logan (Hugh Jackman) incearca sa inceapa o viata noua in Japonia moderna, departe de fostii sai camarazi. Aici se va indragosti de o fata locala iar lucrurile iau o turnura proasta pentru ca tatal ei este chiar liderul unui puternic clan Yakuza. Wolverine va avea parte de o confruntare de proportii cu o figura misterioasa din trecut, si va trece prin schimbari legate de capacitatile sale ca razboinic, dar si ca fiinta nemuritoare si dotata cu puteri iesite din comun.

Premiera – 26 iulie.

Care-i supereoul vostru favorit din acest an?

Citește în continuare