Skip to content

Trendul natural din nou actual in 2020

Industria frumusetii infloreste de la an la an cu branduri care apar in fiecare zi pe piata, lansari de produse inovatoare, practic social media a explodat. 

In 2019 poti spune ca totul a fost greu de urmarit pentru ca schimbarile au fost multe si a fost destul de coplesitor. Prin urmare industria frumusetii va trebui sa fie mai inventiva in 2020 daca doreste sa seduca in continuare. Personalizarea va fi un cuvant cheie anul viitor.

Tendinte precum incluziunea si diversitatea au marcat 2019, iar ele vor continua sa se consolideze in 2020, precum si dorinta reala pentru o frumusete mai ecologica. 

Frumusetea devine in cele din urma mai etica, asa cum era si timpul.

Naturaletea – trendul principal in  2020

Frumusetea va insemna mai putin despre fata si mai mult despre intregul corp. Unicitatea va deveni un atu si noutatea va schimba normalitatea. Un exemplu de unicitate este Sophia Hadjipanteli, care a devenit celebra prin felul ei de a fi, pastrandu-se naturala si facand din acest lucru un avantaj. Hadjipanteli este una dintre cele mai bine cotate dintre  modele vremurilor noastre.

Conectivitatea pe scara larga a social media duce diversificarea normelor de frumusete si va trebui sa va adaptati la aceasta schimbare dacă doriti sa supravietuiti.

In aceasta noua notiune de frumusete, brandurile ar trebui sa sprijine si sa sporeasca personalitatea si individualitatea. Consumatorii se concentreaza pe arta frumusetii. Vor sa foloseasca frumusetea pentru a-si explora altfel ego-urile. Ei vor sa fie inediti, originali si autentici.

Tendintele de frumusete care vor marca sfarsitul lui 2019 si inceputul lui 2020

Cool Rapunzel Style

Lungimea parului XL revine in trend, se credea inca din antichitate ca parul lung ofera un aer mai feminin doamnelor. Asadar, daca tunsoarea voastra actuala este una mai scurta, aveti timp sa lasati parul sa creasca pana in iarna 2020. 

Textured Hair Waves

Uitati de buclele netede de la Hollywood. Parul texturat cu valuri si cu volum, va va oferi un aspect nostalgic indiferent de sezon. 

The instant fix 

 Acest trend se referă la produsele care permit consumatorului sa vada imbunatatiri imediate ale imperfectiunilor, ale liniilor fine sau sa obtina o stralucire rapida a pielii dupa realizarea unui tratament cosmetic.

Skin care from the Earth

Categoria celor care  doresc să se trateze cu produse naturale, curate și chiar alimente sanatoase. Există perceptia ca pielea și mintea sunt legate și există o legătură stransa între îngrijirea pielii și sănătate. 

In schimb, opusul trendurilor care urmeaza in viitorul apropiat este acela numit The doll look.

Acesta se refera la utilizarea machiajului sau a intervenției chirurgicale excesive pentru a crea un aspect asemanator cu porțelanul, ten neted și perfect. Nu se doreste un aspect natural – se doreste perfectiune iar acest lucru este inradacinat de industria beauty si medicina estetica. 

Citește în continuare