Skip to content

Trent Reznor semneaza coloana sonora pentru The girl with the dragon tattoo

Anul incepe cu vesti bune: Trent Reznor (Nine inch nails) se va ocupa si de soundtrackul noului film al lui David Fincher, The girl with the dragon tattoo. Trent a facut o treaba buna cu coloana sonora de la The social network, asa ca David Fincher s-a gandit sa ii propuna sa se ocupe si de muzica din urmatorul sau film. Si Trent a acceptat.:)

Cei doi se afla deja la a treia colaborare, piesa Closer aparand si pe coloana sonora al unuia dintre cele mai bune filme semnate Fincher, Se7en. Cum bine stiti The girl with the dragon tattoo este un remake al ecranizarii suedeze a romanului lui Stieg Larsson.

Actorii alesi sa interpreteze rolurile principale sunt Rooney Mara (Lisbeth Salander) si Daniel Craig (Mikael Blomkvist). Alaturi de ei mai apar si Christopher Plummer, Robin Wright si Stellan Skarsgard.

Piesele lui Trent au mai aparut pe soundtrackurile unor filme precum: The Lost highway, Resident evil: Experiment fatal, Lara Croft: Tomb Raider, Natural Born Killers. Daca atunci am aflat ca semneaza coloana sonora din The social network am avut ceva dubii (mai ales din cauza subiectului), acum cand vine vorba de action thrillerul The girl with the dragon tattoo, pare alegerea cea mai potrivita. Stilul sau dark, industrial se potriveste perfect cu atmosfera dura a filmului.

Eu am fost deja la doua concerte Nine inch nails, si au fost fantastice. Filmul insa, va fi gata abia la finalul anului.

Citește în continuare