Skip to content

Trupa “Imagine Dragons” sarbatoreste 10 ani de la infiintare si anunta lansarea unor piese noi. Primele doua sunt asteptate saptamana aceasta

Solistul trupei Imagine Dragons a scris pe Twitter ca se simte mandru si norocos sa ii aiba colegi pe Wayne Sermon, Ben McKee si Daniel Platzman. “Suntem impreuna de mai bine de 10 ani si in continuare suntem cei mai buni prieteni. Si, da, saptamana aceasta o luam de la capat”, a scris Dan Reynolds.

In plus, pe contul oficial de Twitter al trupei, au fost postate patru videouri scurte, ce dau de inteles ca vor fi lansate piese noi.

Tot pe Twitter, apare informatia potrivit careia trupa Imagine Dragons va lansa pe 12 martie piesele “Follow You” si “Cuthroat”.

Ultima piesa lansata de formatie este “Birds”, aceasta face parte de pe albumul “Origins”, lansat in 2018. Piesa a fost inregistrata impreuna cu Elisa, o artista de origine italiana. De asemenea, cei de la Imagine Dragons au o piesa inregistrata cu DJ-ul Avicii – “Heart Upon My Sleeve”. Aceasta apare pe albumul lansat dupa moarte DJ-ului, “TIM”.

Intre timp, solistul trupei, Dan Reynolds si-a donat casa in care a crescut in copilarie unui organizatii care apara drepturile persoanelor LGBT. ONG-ul a pus la punct o ampla campanie pe teritoriul Statelor Unite, prin intermediul careia sunt infijntate centre de suport in statele Arizona, Idaho, Nevada si Utah.

Casa lui Reynolds a fost estimata la un milion de dolari si va deveni primul sediu al organizatiei din Las Vegas.

Imagine Dragons a ajuns in topuri dupa ce in septembrie 2012 a lansat primul album de studio, “Night Visions”, cu single-ul “It’s Time”.

Albumul Night Visions a ajuns pe locul 2 în Billboard 200. Conform revistei Billboard, Imagine Dragons este cea mai buna trupa din toate timpurile. De asemenea, publicatia Rolling Stone considera piesa “Radioactive” hitul rock al anului 2013.  

Albumul de debut al trupei, “Night Visions” s-a vandut in peste 2 milioane de copii doar in Statele Unite.

Citește în continuare