Skip to content

Un accident la filmarile Gladiator 2 de ieri a dus la ranirea a 6 persoane. Filmul e regizat tot de Ridley Scott si ii are in rolurile principale pe Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington si pe Joseph Quinn

Un accident pe platoul de filmare al urmatorului film „Gladiator” – continuarea filmului castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun film din 2000 – a dus la ranirea mai multor persoane implicate in productie.

„In timp ce filmau o secventa de cascadorie cu un plan atent stability, pe platoul de filmare a continuarii filmului „Gladiator” a avut loc un accident in care mai multi membri ai echipei au suferit rani care nu le pun viata in pericol”, a transmis sambata un purtator de cuvant al Paramount Pictures intr-o declaratie pentru CNN.

„Echipele de siguranta si serviciile medicale complete de la fata locului au putut actiona rapid, astfel incat cei care au fost afectati sa primeasca imediat ingrijirile necesare. Cu totii sunt in stare stabila si continua sa primeasca tratament”, au mentionant reprezentatii studioului.

Variety, care a fost primul care a relatat stirea, a detaliat ca sase persoane in total au primit tratament pentru arsuri in urma accidentului, care a avut loc pe platoul de filmare din Maroc.

„Sananatea distributiei si a echipei este de cea mai mare importanta pentru noi si avem proceduri stricte de sanatate si siguranta in toate productiile noastre. Vom continua sa monitorizam situatia si sa luam toate masurile de precautie necesare pe masura ce reluam productia”, se mai arata in declaratia purtatorului de cuvant al Paramount.

Continuarea filmului „Gladiatorul” este regizata de Ridley Scott, care a fost regizor si la primul film. Atunci protagonistul a fost Russell Crowe, care a obtinut un premiu Oscar pentru cel mai bun actor pentru acest rol.

Noul film ii va readuce in distributie pe  pe Connie Nielsen si Derek Jacobi, membri ai distributiei din „Gladiator” si ii va avea ca protagonisti pe noii veniti in franciza Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington si pe Joseph Quinn, starul debutant din „Stranger Things 4”.

Citește în continuare