Skip to content

Un restaurant cu stele Michelin pune manechine imbracate elegant la mesele care trebuie sa fie libere in vremea Covid19

Intr-o vreme se plateau foarte multi bani ca un restaurant cu stele Michelin sa fie disponibil doar pentru un singur client. Acum proprietarii unor asemenea restaurante fac investitii serioase si ingenioase pentru a reduce stanjeneala clientilor care vin intr-un restaurant gol, aflat sub restrictii de protectie din cauza pandemiei.

Restaurantul The Inn at Little Washington recompensat cu trei stele Michelin si-a redecorat interiorul punand manechine imbracate ca-n anii 40 la mesele care ar trebui sa fie goale din considerente de distantare sociala.

Clientii mananca printre manechine ca intr-un muzeu de epoca.

In restaurant meniul de tasting (in care primiti alegerile chef-ului intr-o ordine stabilita de el) costa 315 dolari pentru o singura persoana, in timp ce – daca doriti sa asortati totul cu vinuri potrivite – la nota de plata mai adaugati 195 de dolari de persoana.

Vorbim deci de un restaurant top class amplasat pe un domeniu- ferma de 24 de acri, unde sunt cultivate o parte importanta din legumele care sunt gatite in meniurile speciale.

Restaurantul s-a redeschis vineri si poate servi mancare doar pe terasa exterioara, in faza a doua a reducerii restrictiilor el va putea fi folosit la 50% din capacitate.

Chef Patrrick O’ Connell – care este si proprietarul locului, spera ca prin acest artificiu de scenografie sa aduca un zambet pe fetele clientilor.

Costumele manechinelor sunt semnate de designeri renumiti, unele au aparut in filme celebre, asa ca patronul spera sa ofere o experienta culturala in plus pe langa cea culinara celor care vin in restaurantul lui.  

In America au fost inregistrate pana acum peste 100.000 de decese si 1,7 milioane de persoane infectate cu Covid 19.

Citește în continuare