Skip to content

Unde sa faceti baschet in Bucuresti?

Baschetul este un sport de echipa, care se joaca cel mai des intre prieteni. Multi dintre cei care au practicat acest sport in copilarie si adolescenta pastreaza inca acest obicei si mai fac cate un meci, din cand in cand.

In Bucuresti sunt cateva terenuri si sali la care va puteti strange sau, de ce nu, unde ati putea merge pentru o echipa noua in cazul in care acum pasiunile prietenilor s-au mai schimbat. 

Baza Sportiva Sport Arena

Adresa: Complex Studentesc Regie, Sectorul 6, Bucuresti

Website: http://www.sportarena.ro/ro/

Una dintre cele mai moderne baze sportive in aer liber, la Sport Arena puteti juca baschet, tenis sau fotbal-tenis pe cele doua terenuri multifunctionale, de 34 m x 17 m fiecare. In plus, baza mai include si un teren de minifotbal. 

Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei 

Adresa: Strada Oltetului nr.30, Sectorul 2, Bucuresti 

Facebook: https://www.facebook.com/ccsstei/

Complexul este unul extins, cu tot felul de facilitati, de la hotelul cu 95 de locuri sau salile de conferinte pana la cele doua 2 restaurante sau terenurile de tenis, fotbal, volei, rugby sau baschet. In ceea ce priveste baschetul, aici puteti juca acest sport pe unul dintre cele 2 terenuri full-size sau pe unul dintre cele 14 terenuri de street ball. 

Centrul Sportiv Apollo

Adresa: B-dul Energeticienilor, nr. 5, Bucuresti

Facebook: https://www.facebook.com/pg/apollosportivcenter

Daca va ganditi sa imbinati, cand si cand, adrenalina jocului de baschet cu relaxarea de la masaj sau sauna, Centrul Sportiv Apollo este locul ideal. Aici practicati sporturi precum baschet, handbal sau fotbal, incercati un antrenament fitness, aerobit, crossfit sau de kickbox, dupa care va relaxati la o sedinta de masaj sau sauna. In plus, e bine de stiut ca centrul ofera si cateva optiuni de cursuri pentru copii (balet, gimnastica, kickbox etc.). 

Premium Wellness Institute 

Adresa: Str. Dumitru Brumarescu 1-3, sector 4, Bucuresti

Facebook: https://www.facebook.com/PremiumWellnessInstitute/

Premium Wellness Institute include facilitati variate, de la sali de fitness, spa, sauna sau sali de evenimente pana la terenuri de tenis, fotbal, volei si baschet. Terenul multifunctional de baschet/volei este unul la nivel de cantonament, situat in interiorul unui balon care formeaza un spatiu inchis, incalzit si luminat ceea ce inseamna ca aici puteti juca baschet si in timpul sezonului rece. Vara, structura laterala este indepartata, terenul devenind unul in aer liber. 

Terenuri de baschet in aer liber, in mai multe parcuri din capitala 

Pe langa centrele sau bazele sportive de mai sus, ramane intotdeauna varianta terenurilor de baschet din parcurile bucurestene. Astfel, puteti alege sa jucati acest sport pe terenul de baschet din Parcul Titan, pe unul dintre cele 4 terenuri din Parcul Tineretului sau pe unul dintre cele 3 terenuri din Tineretului-Vacaresti. Si Parcul Izvor si Parcul Carol dispun de terenuri de baschet. 

Citește în continuare