Skip to content

Urban Christmas Special: Cele mai frumoase amintiri de Craciun cu Feli si Lidia Buble

Inainte de Sarbatorile de iarna, Urban.ro a luat artistii la intrebari si i-am intors in timp ca sa aflam care a fost cel mai frumos Craciun, cel mai tare cadou si daca au primit ceva cand au mers la colindat. Astazi incepem seria de mini-interviuri Urban Christmas Special cu Feli si Lidia Buble. 

 

1. Care e cea mai draga amintire legata de Craciun si Sarbatorile de iarna?
Colindatul pe la vecinii de bloc si prin cartier cu prietenele mele din copilarie. Cum eram in Corul BisericIi, am invatat sa cantam „Sus la Poarta Raiului” pe voci si in fiecare an mergeam cu acest colind minunat cu fetele. Pur si simplu, imi bucura inima.

2. Ai mers vreodata la colindat? Ai si primit ceva sau doar usi inchise? 🙂
Cum ziceam, mergeam si mergeam cu mare drag… Pentru mine era un fel de mini concert care dura 5 minute. 🙂 Am avut parte si de usi inchise, insa de cele mai multe ori, oamenii ne primeau cu mare drag!

3. Care a fost cea mai tare petrecere de Revelion si de ce?
Primul Revelion la care m-au lasat parintii sa merg singura. Asta se intampla in blocul vis-a-vis de noi, la unul dintre prietenii din copilarie. M-am simtit matura in acea seara, pentru ca ai mei m-au lasat sa stau pana dimineata la 7. :))

4. Cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de Craciun?
Au fost multe cadouri frumoase, insa anul trecut, 3 prietene diferite, care nu se cunosc intre ele, mi-au oferit fiecare cate un ingeras. Eu nu cred in coincidente, iar mai tarziu am inteles si de ce s-a intamplat asa.

5. Ce iti doresti de la 2016?
Sa fie prietenul meu cel mai bun.

1. Care e cea mai draga amintire legata de Craciun si Sarbatorile de iarna?
Pot spune ca am doar amintiri frumoase din perioada Sarbatorilor de iarna. Cel mai frumos si inaltator sentiment il simt atunci cand toata familia se strange acasa, la caldura, cu toti fratii si nepoteii, cand sunt coplesita de multa iubire si, bineinteles, ii sufoc si eu, pe toti, cu afectiune.

2. Ai mers vreodata la colindat? Ai si primit ceva sau doar usi inchise? 🙂
Am mers, in fiecare an. Amuzant este faptul ca, intr-o singura zi de colindat, ma schimbam de 3-4 ori, pentru ca mergeam la aceleasi persoane, ca sa castig mai multi bani. Imi schimbam doar caciula, fularul, imi faceam un breton fals si, culmea, mergea de fiecare data. Pana si pe Mos Craciun din spatele blocului il pacaleam si primeam cate 3-4 cadouri pe an, cu aceeasi fata. :))

3. Care a fost cea mai tare petrecere de Revelion si de ce?
Petrecerile, in fiecare an, de Revelion, le faceam in familie si la biserica. Cel mai frumos, insa, a fost anul trecut, cand incepuse cariera mea artistica, si am petrecut finalul de an, pe scena. Sentimentele de atunci nu le pot descrie in cuvinte, au fost cu adevarat coplesitoare.

4. Cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de Craciun?
Pentru ca suntem o familie numeroasa, in copilarie, primeam foarte putine cadouri, dar cu o multumire sufleteasca peste latura materiala a acestora.

5. Ce iti doresti de la 2016?
In primul rand, sa fiu sanatoasa, familia sa fie mereu mandra si bucuroasa de mine, iubire cat cuprinde.

Feli a venit anul acesta cu mai multe piese, insa single-ul cu care ne-a cucerit si cu care se afla in topul difuzarilor de mai mult de o luna este Creioane colorate. In timpul campaniei #maimusic a celor de la HaHaHa a lansat si colaborari cu Smiley – 10 Minutes sau Speak – Gelozia. 

Lidia Buble, in schimb, a reusit sa ajunga pe prima pozitie in topul difuzarilor cu Le-am spus si fetelor, o noua productie care a adus-o din nou in atentia noastra, dupa ce precedenta lansare, Inima nu stie, nu a avut acelasi impact. 

Ramaneti alaturi de noi pentru noi amintiri si povesti ale artistilor vostri preferati! 

Citește în continuare