Skip to content

Valeria si Are you anywhere, primii artisti romani care au cantat la MusikMesse

  • envelope icon

Valeria si Are you anywhere au fost primii artisti romani invitati sa cante la festivalul de muzica Musikmesse, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Frankfurt.


 
“M-am bucurat foarte mult! Faptul ca muzica mea a fost inteleasa si apreciata, chiar daca am cantat in engleza, imi da curaj sa merg mai departe”, povesteste Valeria.

Romania Showcase Night a fost evenimentul dedicat lor, la care au participat artisti, producatori muzicali si compozitori din toata lumea. “Videoclipurile Valeriei au peste 250 mii de vizualizari pe Youtube, iar daca ai ascultat vreodata una dintre piesele ei cantate cu vocea ei unica, vei intelege imediat de ce” este descrierea facuta Valeriei pe site-ul festivalului.
 
Valeria isi pregateste albumul de debut, lansand pana acum trei piese – Get back, Just a boy si Poate. Cu piesa Get Back si cu remixul acesteia, Valeria a intrat in playlisturile radiourilor online din Statele Unite, pe Radio Five in Turcia si in top 200 in Itunes Italia.

 
Si baietii de la Are you anywhere, proiectul muzical al lui Silviu Pasca si Vladimir Coman, cred ca participarea la un festival european e un semn foarte bun: “MusikMesse este un hotspot muzical, atat din punct de vedere tehnic, cat si artistic si e unul dintre landmark-urile anuale pe care orice om de muzica cu adevarat interesat de craft-ul sau își doreste sa le aibă bifate”, marturiseste Silviu Pasca, solistul vocal.

Silviu si Vladimir s-au cunoscut întâmplător și au constatat  că viziunea lor despre muzică este asemanatoare. Astfel, in 2016 și-au unit fortele și au început să scrie piese, exact cum le-au simțit, fără a respecta neapărat stiluri, tendințe sau așteptări. “Stay True”, prima piesa a fost lansata impreuna cu canalul de Youtube “La Belle Musique”, iar “Piece by Piece” a ajuns in topurile pe radio.
 
Cea mai recenta piesa lansata este Get around.
 
Valeria si Are you anywhere fac parte din Uninvited Artists, o comunitate de artiști independenți și label, care acopera o nisa muzicala de la electro si pop punk pana la jazz si indie folk din Romania. Printre artistii Uninvited se numara Tobi Ibitoye si Deja Who (Ana Bancescu). Sub deviza ”A fi Uninvited înseamnă a fi fără limite”, comunitatea de artiști crede in libertate si in puterea unui grup unit si ca doar împreună pot fi mult mai puternici decât au fost vreodată separat. 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *