Skip to content

Vedetele cu sanse la Oscar, prezente la pranzul de gala organizat in cinstea lor

Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Charlotte Rampling, Lady Gaga, Rachel McAdams, Alicia Vikander, Matt Damon, Rooney Mara, Brie Larson, Jennifer Jason Leigh, Eddie Redmayne, Sylvester Stallone, Saoirse Ronan, Sam Smith, The Weeknd sau Mark Ruffalo au fost doar cateva dintre starurile prezente ieri la pranzul de gala organizat in cinstea lor in Beverly Hills.

 

Acestea s-au intalnit in hotelul Beverly Hilton Hotel din faimoasa localitate californiana, acolo unde a avut loc o masa festiva, devenita traditionala pentru echipa organizatorica a Premiilor Academiei Americane de Film. La aceasta sunt invitati in fiecare an toti nominalizatii editiei in curs,  in semn de omagiere a activitatii lor profesionale, de data aceasta fiind vorba despre aproximativ 150 de persoane.

 

Chiar daca evenimetul s-a vrut a fi unul cu un cod vestimentar relaxat, vedetele nu au renuntat la stilul care le-a consacrat si au aparut imbracate in tinute de designer. Jennifer Lawrence a ales un costum Stella McCartney, Rachel McAdams a imbracat o rochie Prada, Brie Larson a mers pe mana Emiliei Wickstead, de la care a ales o fusta si un top complementare, Alicia Vikander a optat pentru o rochie Louis Vuitton, iar Rooney Mara a imbracat o rochie Giambattista Valli. Lady Gaga a plusat, chiar, si a aparut la pranzul de gala intr-o rochie lunga Cristian Siriano, custom made.

Citește în continuare