Skip to content

Vescan si Alina Eremia lanseaza MAINE videoclipul In dreapta ta (teaser)

Dupa ce s-a bucurat deja de aprecierea a foarte multi fani, piesa In dreapta ta are acum si videoclip. Filmarile au avut loc in urma cu cateva zile in regia fratilor Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production), intr-unul din apartamentele din complexului rezidential Adora Urban Village.

 

Pe langa cei doi artisti, in videoclipul In dreapta ta il puteti vedea si pe Mahia Beldo, producatorul piesei, interpretand instrumentalul la tobe.

Vescan si Alina Eremia au fost extrem de incantati de aceasta colaborare. Propunerea de a lucra la acest single m-a bucurat de la inceput. Piesa mi-a placut inca de la prima ascultare si sunt incantata de rezultat, sper sa le placa mult si fanilor nostri”, a spus Alina.

Ma bucur ca piesa este o colaborare cu Alina Eremia, de cand a intrat in studio am stiut ca ea este vocea perfecta pentru \’In dreapta ta\’. Talentata, serioasa si cu un zambet mare si cald, ne-am inteles foarte bine toti si drept urmare se simte asta in energia piesei, totul e direct si clar. a spus Vescan.

Vezi mai jos teaserul noului clip!

Piesa In dreapta ta reprezinta o coproductie MusicExpertCompany – MediaPro Music, se bucura deja de o mare popularitate atat in randul fanilor online, dovada facand milioanele de vizionari de pe Youtube, cat si in randul ascultatorilor de radio, piesa facand deja parte din playlist-urile marilor posturi de radio.

Premiera videoclipului are loc maine seara, 17.12.2013, ora 22:00, pe Urban.ro.

Iti place teaserul? Daca vrei sa vezi mai multe poze de la filmari, le gasesti AICI!

Citește în continuare