Skip to content

Victoria Beckham, o noua victima a Photoshop-ului?

Photoshop a devenit, din nou, subiectul unei polemici ample in online, discutiile avand-o in prim plan pe fosta Posh Spice aka designerul Victoria Beckham. 

Aceasta apare intr-un pictorial alb-negru in cel mai nou numar al revistei Vogue, editia de China, in mai multe fotografii foarte reusite, una dintre acestea fiind cea care a starnit controvesrele. Potrivit unei tabere a internautilor, Victoria se prezinta in paginile publicatiei aparent fara o bucata din picior, ceea ce nu poate decat sa insemne ca graficienii revistei mai au ceva cursuri de facut la capitolul Photoshop, ca sa devina experti in acest domeniu.


Pe de alta parte, o alta zona numeroasa de cititori online a declarat ca nu e vorba despre niciun Photosop prost executat, ci doar despre lenjeria intima a Victoriei, care este de culoare alba si care se amesteca, nu foarte inspirat, ce-i drept, cu fundalul gri. Sa fiu sincera, mai mult ma ingrijoreaza faptul ca intr-una dintre poze Victoria pare sa nu aiba o mana, decat aceasta disputa legata de prezenta lenjeriei intime si absenta piciorului.


Voi ce spuneti, e Photoshop de proasta calitate sau doar o pereche banala de boxeri?

Citește în continuare