Skip to content

(video) In culise la Golden Globes 2020: Interviurile cu Michelle Williams, Renee Zellweger, Joaquin Phoenix si Olivia Colman

Pentru ca timpul alocat speechurilor castigatorilor la Globurile de Aur e limitat, dupa ce parasesc scena actorii castigatori merg in sala de presa pentru o mini conferinta de presa.

Iata patru dintre momentele din culise, de seara trecuta de la Globurile de aur 2020.

Lista completa a castigatorilor, precum si cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu, le gasiti aici.

Michelle Williams la conferinta de presa de dupa castgarea Globulu de aur, vorbind despre timiditatea ei si despre cum a realizat ca e in ipostaza in care ar fi nedemn sa nu ia atitudine si sa vorbeasca despre ce e bine sau rau in aceasta meserie, oricat de greu i-ar fi.

Renee Zellweger in interviul ei din backstage a povestit despre experienta ei cu incendiile din California unde locuieste, dar si despre familia lui Judy Garland pe care o interpreteaza in Judy, filmul pentru care a fost nominalizata la Oscar.

Joaquin Phoenix, caruia i-a fost cenzurat speech-ul de pe scena pentru ca a folosit cuvinte licentioase, a facut glume pe seama jurnalistilor si a vorbit la interviul din culise despre pregatirea pe care a facut-o pentru rolul Joker, printre care si “am citit cateva carti despre personalitati ale criminalilor in serie” .

Olivia Colman, castigatoare a Globului de aur pentru rolul din The Crown, s-a dovedit in culise a fi una dintre cele mai timide actrite si a evitat sa faca orice precizari despre ce a simtit interpretand-o pe Regina Angliei, oricat de mult au insistat jurnalistii

Citește în continuare