Skip to content

(video) Imagini din culisele filmarilor spotului De’Longhi cu Brad Pitt, regizat de castigatorul premiului Oscar, Damien Chazelle.

Vestea ca Brad Pitt este noua imagine a brandului Italian De’Longhi a fost stirea acestei luni iar jumatate de planeta (cea feminina) a oftat cand a vazut imaginile cu Brad.

E vorba de o colaborare de exceptie  cu un spot realizat de Damien Chazelle, cel mai tanar regizor care a obtinut Oscarul pentru cel mai bun regizor in istoria Academiei – pentru “La La Land”, in 2016, cand Chazelle avea 32 de ani (filmul a avut 14 nominalizari la Oscar si a primit 6 statuete).  

Dar dincolo colaborarea exceptionala dintre cei doi – are filmeaza impreuna acum pentru “Babylon” –  vorbim de excelenta si traditie pentru ca De’Longhi este o marca italieneasca infiintata in urma cu peste 100 de ani si devenita Numarul 1 in lume in espressoare pentru uz casnic.

Sub aceasta marca, Grupul produce si alte categorii de electrocasnice mici dedicate confortului, curateniei si bucatariei, iar combinatia unica de calitate, inovatie si design l-au transformat intr-unul dintre liderii mondiali din domeniu.

Va prezentam imagini de culise de la filmarile spotului publicitar care a bucurat o jumatate de planeta.

Daca sunteti consumatori de cafea, cititi despre beneficiile acestei bauturi magice care are foarte multi antioxidanti si vitamine.

Iar pentru fanele lui Brad Pitt avem o noua perspectiva de a privi cariera lui. Are 57 de ani, trei Globuri de aur (unul in calitate de producator), doua Oscaruri (unul pentru actorie, altul ca producator ) si un Premiu Emmy in calitate de producator, deci se poate mandri ca are toate marile premii pe care le poate obtine un actor/producator in aceasta meserie.

S-a pregatit pentru jurnalism, dar a ajuns la actorie si a avut grija ca – intre filmele pe care i le propuneau studiourile ca sa-i exploateze sex appeal-ul  – sa aleaga si roluri in filme de nisa, independente, la care uneori a venit cu bani de acasa, doar ca sa faca si filmele pe care si le doreste si despre care crede ca ar putea schimba putin cinematografia.

Citește în continuare