Skip to content

(VIDEO) Leonardo DiCaprio va produce si este posibil sa si joace intr-un remake dupa “Another Round”, castigatorul Oscarului pentru cel mai bun film international. Va fi implicat si regizorul danez Thomas Vinterberg care a tinut un discurs emotionant la premiile Oscar

Compania de productie infiintata de Leonardo DiCaprio, Appian Way a anuntat ca va realiza un remake dupa filmul “Another Round”. Printre producatori vor fi Jannifer Davisson si Leonardo DiCaprio. Acesta din urma este asteptat sa si joace in viitoarea pelicula.

In remakeul in limba engleza va fi implicata si echipa din versiunea originala, cea daneza a filmului – regizorul Thomas Vinterberg va fi producator executiv, impreuna cu scenaristul Tobias Lindholm, precum si Sisse Graum Jørgensen si Kasper Dissing.

In varianta originala, filmul ii urmareste pe patru profesori care decid sa realizeze un experiment folosind alcoolul, pentru a-si colora viata, toti trecand printr-o criza existentiala. Cum era de asteptat, lucrurile scapa de sub control, desi cele patru personaje nu pot invinui doar alcoolul pentru comportamentul lor. Experimentul ii face sa-si reexamineze viata si sa faca un efort de a capata din nou controlul.

Regizorul danez Thomas Vinterberg a tinut un discurs extrem de emotionant pe scena Oscarurilor. A dedicat premiul fiicei sale Ida, de 19 ani, care a fost ucisa intr-un tragic accident, la patru zile dupa ce au inceput filmarile la “Another Round”.

Se intampla in anul 2019. Ida ar fi trebuit sa joace fiica personajului intreptretat de Mads Mikkelsen in “Another Round”

Ultimul film in care a jucat DiCaprio este “Once Upon a Time in Hollywood”, al regizorului Quentin Tarantino.

Recent, au fost finalizate filmarile productiei Netflix “Don’t Look Up”, cu Leonardo DiCaprio si Jennifer Lawrence. Aici puteti vedea fotografii din timpul filmarilor.

In prezent, Leonardo DiCaprio joaca un rol secundar in filmul lui Martin Scosese Killers of the Flower Moon.

DiCaprio a castigat un premiu Oscar pentru „The Revenant”, iar pe langa o cariera de actorie prolifica, a produs lungmetrajele „Robin Hood”, „Richard Jewell” si documentarul din 2016 „The Ivory Game” despre braconajul elefantilor din Africa.

Citește în continuare