Skip to content

(Video) Usher a urcat pe scena in timpul Super Bowl cu o echipa de prieteni celebri, printre care Alicia Keys, Ludacris si H.E.R..

 Usher a dovedit de-a lungul carierei sale de zeci de ani ca este un showman si un entertainer spectaculos. Azi noapte intr-un spectacol electrizant, Usher a oferit multimii exact ceea ce se asteapta de la el: energie, miscari de dans si mai multe hituri decat s-au putut numara.

A fost un spectacol de Super Bowl foarte dinamic, fara nicio eroare din partea lui Usher, care a avut cateva saptamani foarte aglomerate inainte de concert. El si-a incheiat recent rezidenta de 100 de spectacole „My Way” in Las Vegas, trecand direct la lansarea celui de-al noualea album „Coming Home” vineri si anuntand un turneu nord-american. Au existat numeroase speculatii ale fanilor cu privire la ce anume va canta Usher si ce invitati va aduce, cu presupuneri care au variat de la Justin Bieber la Beyoncé.

Si, in timp ce cei doi au lipsit din actiune (chiar daca amandoi au privit din tribune), Usher a venit cu o reprezentatie plina de actiune pentru cartea recordurilor.

Mini concertul a avut un potpuriu de hituri care au trecut atat de repede incat unele au fost usor de ratat. O soapta din „My Way” a rasunat pe stadion in timp ce el dansa pe „Caught Up”, inconjurat de o legiune de dansatori, inainte de a aluneca intr-un fragment din „U Don’t Have to Call”. A sarit pe o scena improvizata pentru un scurt fragment din „Superstar” si i s-au alaturat doi dansatori pentru „Love in This Club”, in timp ce o fanfara rasuna in spatele sau.

Prima invitata a spectacolului, Alicia Keys, a adaugat o nota mai blanda ritmului mai alert al show-ului. Imbracata intr-un body rosu stralucitor, completat de un pian rosu, ea a oferit o mostra din hitul ei „If I Ain’t Got You”, in timp ce un imens voal rosu plutea in spatele ei.

Pe scena a mai fost invitata, H.E.R. care a aparut cu o chitara electrica, interpretand un solo in timp ce Usher disparea din peisaj pentru a-si schimba costumul. El a reaparut, spre surprinderea multora, purtand patine cu role – poate ca unii au aflat de curand ca Usher este un patinator talentat – si a transformat terenul intr-un patinoar pentru „OMG”, cu Will.I.Am.

Totul a culminat in ultimul moment al spectacolulu care a fost „Yeah!”, hit-ul sau din 2004, cu Lil’ Jon si Ludacris. Acesta din urma a inceput printre fanii de pe teren, rapand pe melodia „Turn Down for What”, o colaborare cu DJ Snake, si s-a alaturat lui Usher pe scena in timp ce „Yeah!” era pregatit.

Iata imagini din show-ul de aseara.

Citește în continuare