Skip to content

Miercuri, 18 martie, de la ora 18:00, Vita de Vie lanseaza prin live streaming noul single “84-85 Muzica nu moare niciodata”

Astazi de la ora 18:00, Vita de Vie lanseaza live pe Facebook un nou single

Piesa “84-85 Muzica nu moare niciodata” va fi lansata in cadrul unui eveniment desfasurat cu usile inchise, dar la care puteti participa si voi online, accesand linkul urmator https://www.facebook.com/vitadevie/.

Vita de Vie se aliniaza conduitei #statiacasa, se adapteaza noilor conditii, dar nu renunta la muzica

Pe langa aceasta forma de lansare, noua piesa vine si ea cu un mesaj puternic, acela ca #muzicanumoareniciodata, nici macar in situatii de criza, iar fanii sunt invitati sa le fie alaturi baietilor de la Vita de Vie.

Single-ul  “Muzica nu moare niciodata” este un takeover ale piesei “84-84” de la Subcarpati si va fi insotit si de un videoclip

Aceasta reinterpretare Subcarpati a venit dupa ce trupele s-au “intrecut” anul trecut intr-un battle muzical, iar baietii de la Vita de Vie au interpretat “84-85” si le-a placut foarte mult. Baietii au reorchestrat-o in maniera proprie, transformand-o acum in “Muzica nu moare niciodata”.

Piesa “84-85” are la baza o veche melodie lautareasca

“Cristina” este numele piesei care sta la baza “84-85”, piesa adaptata in trecut de Maria Raducanu si Robin and the Backstabbers. Sunt cel putin 4 artisti din zone muzicale diferite care au fost inspirati de aceasta piesa si au remodelat-o, in functie de stilul propriu.

 “Muzica nu moare niciodata” are ritmuri lautaresti, accente folclorice romanesti, bizantine si celtice, toate pe un fond southern rock

Desi aparent toate aceste stiluri nu au nimic in comun, rezultatul este unul spectaculos, ne promit membrii trupei. Lansarea va include si o “disectie” a piesei, un “walkthrough”, in care Vita de Vie va exemplifica live toate aceste origini, influente. In plus, membrii trupei anunta ca este posibil sa mai cante si altceva in cadrul acestui mic concert.

La finalul anului trecut, Vita de Vie a aniversat 20 de ani de la albumul “Fenomental” si au plecat intr-un turneu in tara

“Fenomental” a fost cantat integral in cadrul concertelor din Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi si Cluj-Napoca. Tot in toamna lui 2019, Vita de Vie a mai participat si la Red Bull SoundClash, un eveniment Sold Out, in cadrul caruia s-au “duelat” cu cei de la Subcarpati.

Citește în continuare