Skip to content

Vizioneaza primele 5 minute din How to train your dragon 2

Esti curios sa vezi ce se intampla in sequelul How to train your dragon? Atunci da Play si vizioneaza in avanpremiera primele 5 minute…

 

Mai e destul pana pe 13 iunie cand va avea premiera animatia How to train your dragon 2. Ca sa ne mentina interesul treaz, producatorii de la  DreamWorks Animation au facut publice primele 5 minute ale mult-asteptatei animatii.

In 2014 ne intoarcem in lumea dragonilor si a vikingilor cu un sequel la animatia de succes lansata in 2010, How to Train Your Dragon.  Au trecut cinci ani de cand vikingii si dragonii traiesc in pace pe insula Berk. In timp ce prietenii lor se intrec in curse pe dragoni, Sughit si Stirbul calatoresc si nimeresc intr-o pestera plina de dragoni salbatici condusi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusa in pericol. Sughit si Stirbul pornesc intr-o noua lupta stiind ca impreuna pot schimba viitorul oamenilor si-al dragonilor.

Vocile apartin actorilor Jay Baruchel, Kristen Wiig, America Ferrera, Gerard Bulter, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, Cate Blanchett s.a.

How to train your dragon 2 va avea premiera pe 13 iunie, dar va fi prezentat in avanpremiera in cadrul Festivalului Cannes.

Citește în continuare