Skip to content

Editorul Vogue ii da in judecata pe rapperii Drake si 21 Savage pentru coperta falsa a revistei si asocierea brandului cu noul album. Elemente Vogue apar in campania de promovare a noului album Her Loss

Editorul Vogue, consortiul Condé Nast, ii da in judecata pe rapperii Drake si 21 Savage pentru coperta falsa a revistei. Acestia sustin ca ceea ce artistii promoveaza in campania lansata in sprijinul albumului „Her Loss” este „construita in intregime” pe utilizarea marcilor Vogue si pe premisa falsa ca acestia ar fi prezentati in revista.

Editorul revistei Vogue sustine, de asemenea, ca artistii au creat un numar fals al revistei Vogue si au distribuit copii ale acestuia in mai multe orase mari, precum si celor 135 de milioane de urmaritori adunati din retelele sociale ale artistilor. Procesul mai sustine ca rapperii i-au multumit redactorului sef al revistei, Anna Wintour, pentru „dragostea si sprijinul in acest moment istoric” in postarile pe retelele de socializare, dar care nu are nicio implicare in aceasta poveste.

„Toate acestea sunt false. Si nimic nu a fost autorizat de Condé Nast”, sustine editorul in documentatia pentru proces, citati de NBC News. „Revista Vogue si redactorul-sef Anna Wintour nu au avut nicio implicare in pierderea ei sau in promovarea acesteia si nu au sustinut-o in niciun fel,” noteaza NBC News.

Albumul „Her Loss” a fost lansat la inceputul lunii noiembrie, fiind bine primit de criticii muzicali.

Drake este unul dintre cei mai cunoscuti si ascultati muzicieni din intreaga lume. De-a lungul carierei, Drake a primit 29 de trofee Billboard Music Awards, fiind cel mai premiat artist din istoria evenimentului.

In anul 2009, Drake a intrat in clasamentul muzical Billboard Hot 100 pentru prima data iar in cei 12 ani care au urmat a avut 232 de melodii difuzate constant la radio. Dintre acestea, 45 au ajuns in top 10 in Hott 100 si 22 de melodii au fost pe primul loc in topurile R&B si hip-hop.

„Scorpion” din 2018 a fost ultimul album de studio al lui Drake si primul care a depasit 1 miliard de streamuri, devenind cel de-al optulea album consecutiv pe prima pozitie in topurile muzicale, si i-a adus artistului un nou premiu Grammy pentru single-ul „God’s Plan”.

Rapperul canadian a doborat recordul celebrei trupe The Beatles, cu cele mai multe melodii care au intrat simultan pe primele 10 pozitii din Billboard Hot 100, respectiv sapte piese fata de cele cinci ale formatiei The Beatles.

De curand, Rapperul Drake a devenit recent prima persoana care a depasit un total de 50 de miliarde de ascultari pe Spotify, iar momentul a fost marcat de FC Barcelona – echipa care este sponsorizata de gigantul de streaming – printr-un tricou cu logoul vedetei, pe care jucatorii l-au purtat la meciul din weekend impotriva celor de la Real Madrid.

Citește în continuare