Skip to content

VUNK lanseaza piesa „Ajunge”, cu un proiect video inregistrat in timpul concertului aniversar „Deja Vu”

Extras de pe albumul „Domnul Portocaliu si Masina Timpului”, cantecul „Ajunge” a fost scris acum un an ca un dublu dialog, care indeamna la curaj, la speranta pe care o aduce o alegere sau o schimbare.

Cornel Ilie spune ca piesa capata alte sensuri pentru ca lumea se schimba definitiv. „Acum e timpul sa spunem <Ajunge> fata de tot ce nu era bun in vietile noastre, tot ce nu era al nostru dar tineam cu dintii sa nu pierdem”.

Piesa „Ajunge” este compusa de Cornel Ilie si Gabriel Maga, fiind lansata cu un vizual din cadrul concertului „Deja-Vu”, proiect filmat de catre cei de la The Brothers M.

Trupa VUNK a sarbatorit 25 de ani de existenta in 2019, ocazie prin care a lansat un material discografic nou si un concert la Sala Polivalenta, unde fanii au facut cunostinta cu Domnul Portocaliu si au fost plimbati cu Masina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor.

Intregul album cuprinde 16 piese si dureaza 54 de minute, iar pentru coperta acestuia VUNK a avut alaturi 25 de fani care au aparut pe coperta impreuna cu Cornel Ilie si colegii din trupa.

Cei prezenti la eveniment au putut sa vorbeasca direct cu Domnul Portocaliu prin Whatsapp, iar acesta i-a invitat pe toti la o sesiune de meet and greet. Dupa concert, zeci de fani au ramas sa-i cunoasca pe baieti, sa ia autografe pe noul album, dar si pe cartea „Déjà-vu. 25 de ani de VUNK”.

Trupa VUNK s-a format in anul 1999, dupa destramarea formatiei VANK, si a sustinut la Sala Polivalenta din Bucuresti cele mai spectaculoase si inovatoare concerte din industria muzicala romaneasca.

In acelasi an, la lansarea primului album pop rock „Voyeur” in noua formula (Cornel Ilei – voce, Nicu Sarghea – tobe, Daniel Ionut Onel – bas si Gabi Maga – chitara) au fost cantate in premiera si piese precum „Noi o scoatem la capat”, „Langa inima mea vine inima ta” si „Fermecata danseaza”.

De-a lungul timpului au urmat altele materiale discografice primite foarte bine de catre fani si critici: „Best of Vank” (2004), „Hituri si mituri” (2015) si „Extrovertit” (2017).

Trupa VUNK a reusit cateva performante impresionante utilizand cele mai noi tehnologii: primul show multimedia, primul afis exclusiv din gifuri si primul videoclip filmat live pe Facebook. Piesele „Deja vu”, „Pleaca”, „Asa si” sau „Scapa-ma de ea” au fost pe locul intai in topurile radio pe parcursul a multor saptamani.

Citește în continuare