Skip to content

#sprijinaAfacerileLocale: saloane de infrumusetare de la care puteti cumpara vouchere pentru rasfat personalizat

Incercarile de a incetini raspandirea pandemiei au determinat multi proprietari de salon si spa sa isi suspende activitatile pe o perioada nedeterminata, decizie care afecteaza toti profesionistii ai acestui domeniu, bonificatia din seriviciile oferite fiind singurul venit al acestora.

 Daca vreti sa-i sprijiniti pe cei alaturi de care ati petrecut momente frumoase, care v-au ajutat sa va relaxati, sa va aranjeze in cele mai frumoase clipe si avut grija de voi in fiecare moment cand ati apelat la ei, aceasta este clipa in care puteti actiona.

Puteti achizitiona vouchere pe care le veti utiliza dupa reinceperea activitatii

Intrucat profesionistii si-au pierdut temporar veniturile, voucherele sau cardurile cadou reprezinta in esenta o plata imediata pentru o programare viitoare. O astfel de varianta au implementat o serie de institutii precum Avra Institute, Beauty District Salon, Nomasvello Romania, Orhideea Spa, Therme. Pe acestia, dar si saloanele voastre preferate ii puteti contacta pentru mai multe raspunsuri prin intermediul retelelor de socializare. Timpul de raspuns este mult mai rapid in ultima perioada.

O alternativa a voucherelor cadou este si plata in avans a programarilor voastre daca profesionistul respectiv salonul accepta acest lucru. Astfel puteti plati jumatate din suma pe care o achitati in mod normal pentru seriviciul cerut.

O parte din saloanele de specialitate vand produse de ingrijire care pot fi cumparate in mediul online

Puteti achizitiona de la saloanele specializate produse pentru par sau de ingrijire a tenului precum masti sau tratamente faciale. Toti specialistii salonului ne stau la dispozitie in aceasta perioada pe Facebook, Whatsapp sau Instagram pentru a raspunde tuturor curiozitatilor si pentru a ne oferi sfaturi potrivite despre ce trebuie sa cumparam si folosirea corecta a acestora.

Cei de la Endorphinlab au lansat un set de #SelfmadeManicure in valoare de 250 de lei care curpinde toate produsele necesare realizarii macichiurii voastre in aceasta perioada. In plus, specialistul salonului a prezentat intr-un video pasii pe care trebuie sa ii urmariti utilizarea corecta a produselor din kit. Beauty District pune spre vanzare produse de ingrijire precum: sampoane, masti, tratamente, ingrijire faciala, oja, tratamente maini-picioare, ustensile, iar cei de la Avra Institute pun la dispoztia noastra toate produsele profesionale pentru ingrijirea tenului. Totul pentru a ne putea ingriji in continuare cu produse de calitate.

Sunt puse la dispozitie cursuri sau consultanta online individuale alaturi de profesionistul vostru preferat

O parte din make-up artisti, hair-stylisti sau dermatologi pun la dispozitia noastra consultanta online contra-cost prin care puteti petrece o ora pe video call pentru a invata cum sa va folositi produsele pe care le aveti deja in kitul vostru, sa aflati care este rutina potrivita pentru voi si tenul sau parul vostru, sa va planificati in functie de ce vreti sa obtineti pasii necesari. In functile de nevoile si cerintele voastre discutate in prealabil veti avea parte de un scurt curs individual aceasta fiind cea mai mare schimbare implementata in acesta perioada de specialisti.

Daca este posibil va recomandam sa nu anulati, ci sa reprogramati

Anularea programarilor va crea un haos dupa aceasta perioada. Toata lumea va dori sa apeleze la serviciile de ingrijire personala si exista posibilitatea de a nu mai gasi loc la saloane. Faptul ca aveati deja o programare va ajuta pe viitor sa nu asteptati prea mult. Reprogramarea se va organiza cel mai probabil in functie de disponibiliatea voastra si in ordinea in care erati trecuti in agendele specialistilor.

Citește în continuare