Skip to content

Welcome to the Jungle – o comedie cu Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme a dat-o pe comedii…Legendarul star de actiune salveaza corporatisti intr-o comedie salbatica. Sa vedem primul trailer Wecolme to the Jungle:

 

Avem dovada ca starurile filmelor de actiune n-au de gand sa se pensioneze prea rapid, ba chiar incearca si genuri noi, care nu-i caracterizeaza: Zilele trecute va povesteam cat de activ e Arnold Schwarzenegger iar azi il vedem pe Jean-Claude van Damme intr-o comedie!

Comedia in care apare Jean-Claude van Damme se numeste Welcome to the Jungle, este regizata de Rob Meltzer, si spune povestea unor colegi de serviciu care pleaca intr-un fel de teambuilding pe o insula tropicala si raman blocati pe acolo. Van Damme este Storm Rothchild, liderul grupului care ii invata tehnici de supravietuire si care ar trebui sa ii ghideze dar lucrurile o iau razna iar corporatistii sunt nevoiti sa se descurce singuri.

Sa vedem trailerul:

Alaturi de Jean-Claude Van Damme mai apar actorii Adam Brody, Megan Boone, Dennis Haysbert, Rob Huebel, Kristen Schaal si Eric Edelstein.

Welcome to the Jungle va avea premiera pe 7 februarie si probabil ca va ajunge si pe la noi pe ecrane.

In timp ce van Damme isi face de lucru prin jungla, Arnold Schwarzenegger se joaca de-a 10 negri mititei cu carterurile de droguri.

Voua cu cine v-ar placea sa mergeti intr-un teambuilding – cu Arnie sau cu Van Damme?

Citește în continuare